به گزارش خبرگزاری بازار و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، مدیرعامل مخابرات منطقه کردستان اظهار کرد: سند توسعه اقتصاد دیجیتال در کردستان تدوین شده است و باید با کمک شرکتهای دانشبنیان تقویت شده و پیش برود.
آزاد حکمت افزود: امروزه قواعد کسب و کار تغییر پیدا کرده است و در بسیاری موارد و کارها مردم به صورت مجازی فعالیت دارندو امیدواریم این همایش در زمینه توسعه دیجیتالی استان در عرصه اقتصادی موثر باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی کردستان نیز در این مراسم طی سخنانی، اظهار کرد: امروز دنیای ارتباطات و دیجیتال در حال پیشرفت و همه مردم را با خود همراه کرده است.
کیومرث حبیبی افزود: دنیای دیجیتال به دلیل شفافیت و سرعت عمل و خروجی مؤثرتر دشمنانی با خود دارد اما باید با برنامهریزی از این امکان برای تحقق اهداف بهره کافی و وافی را برد.
وی با تاکید بر برگزاری کارگاههای تخصصی برای شهرداریها در شهرهای بزرگ، گفت: آمادگی لازم برای برگزاری کارگاههای آموزشی و کارهای پژوهشی را داریم و در این زمینه همکاری و حمایت لازم خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه کردستان نیز اظهار کرد: اساس اقتصاد مبتنی بر ۲ اصل بی بدیل نیاز نامحدود بشر و محدودیتهای موجود است و اگر این ۲ مورد به هم نرسند نمی توان انتظار تصاد و تقابل را داشت.
حامد قادرزاده گفت: امروزه نیاز جامعه می طلبد دورترین نقطه هر کشور سریعترین امکان انتقال داده را به مرکز داشته باشد.
وی افزود:اگر بخواهیم اقتصاد پایدار داشته باشیم باید ابزار را به تفکر تبدیل کرده و آن را به جامعه انتقال دهیم.
رییس دانشگاه کردستان اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال مبتنی بر آی.تی و آی. سی. تی باید در جامعه نهادینه شود و در روستاها مراکزی ایجاد کنیم تا به جوانان و نوجوانان کمک کنند از ابزار دیجیتال به درستی استفاده کنند.
نظر شما