مرتضی محمودی در گفت و گو با خبرنگار بازار با اشاره به فراوانی ایده ها و توانمندی کسب و کار در استان یزد افزود: نگاه کارآفرینان یزدی برای تأمین مالی به بانکها گره خورده بود در سالهای اخیر با کنترل تسهیلات در سیاست انقباضی بانکها، بیشترین مشکلات در استان یزد به وجود آمد.
وی با اشاره به اینکه ۲ هزار پروژه نیمه تمام یزد نیازمند تأمین مالی بود و توسعه واحدها نیز به دلیل کمبود نقدینگی میسر نبود، افزود: به این ترتیب اجبارا با حضور تمام نهادهای فعال در بازار سرمایه از بالای ۹۰ درصد تامین مالی بانکی به سمت تامین مالی سایر روشها سوق داده شدیم.
مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری استانداری یزد هدف اصلی تغییر تامین مالی بانک به سمت سایر روشهای تامین مالی عنوان کرد و افزود: فرهنگ سازی شیوههای نوین مالی در استان با توجه به اینکه یزدیها در پس انداز رتبه اول کشور را دارند، بسیار حائز اهمیت است.
وی اضافه کرد: نهادهای فعال در بازار مالی کشور در نمایشگاه امین مالی و سرمایه گذاری استان حضور پررنگ دارند و یزد ظرفیت این را دارد که به یکی از قطبهای فعال بازارهای مالی جدید معرفی شود.
محمودی اظهار کرد: در نمایشگاه تامین مالی و سرمایه گذاری استان یزد ۸۰ مجموعه از ۳۶ شرکت حضور پیدا می کنند و کسانی که نمایندگی این مجموعه ها را در استان ایجاد کنند از منابع قرض الحسنه برای تاسیس نمایندگی بهره مند خواهند شد.
وی با تاکید بر اینکه تجربه موفقی از روشهای تامین مالی در کشور وجود دارد از پیاده سازی این تجربهها در استان و برگزاری ۱۲ کارگاه آموزشی و نشست برای انتقال تجربه و معرفی منابع جدید مالی در حاشیه نمایشگاه تامین مالی و سرمایه گذاری استان یزد خبر داد.
نظر شما