اسماعیل حیدری در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به جایگاه و نقش کشاورزی در زمینه ایجاد اشتغال در استان کردستان، اظهار کرد: کشاورزان مهمترین ظرفیت استان کردستان در راستای ایجاد اشتغال و رونق تولید است.
وی با اشاره به راهکارهای مختلف در راستای توسعه و تقویت بخش کشاورزی در استان کردستان، بیان کرد: یکی از راهکارهای بسیار مهم در این بخش، توجه به مسئله بیمه محصولات کشاورزی است و باید این فرهنگ در بین کشاورزان ترویج داده شود.
مدیرامور شعب بانک کشاورزی استان کردستان، با بیان اینکه بیمه محصولات کشاورزی برای ایجاد امنیت و ثبات درآمد بهره برداران بخش کشاورزی ضرورت دارد، افزود: برای رسیدن به شرایط بهتری در این بخش در استان کردستان باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به اهمیت بیمه نمودن محصولات کشاورزی از سوی این قشر در استان کردستان، یادآور شد: کشاورزان می توانند با بیمه محصول خود از مزایای آن در مواقع بروز خسارت برخوردار شوند.
حیدری با اشاره به بخش های مختلف و تحت پوشش بیمه کشاورزی در استان کردستان، تاکید کرد: غرامتها در بخش های زراعی، باغی، دام، طیور، آبزیان، پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته در بخش محصولات زراعی ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی استان بیمه شد، گفت: ۶۶ میلیارد تومان خسارت در استان برآورد شده که در سامانه بارگزاری شده است و در آینده نزدیک این مبلغ پرداخت می شود.
مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان کردستان گفت: عمده خسارت وارد شده به محصولات زراعی بیمه شده در شهرستان های سنندج، قروه و بیجار پرداخت شده است.
وی به خسارات پرداختی در حوزه دام و طیور و محصولات باغی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این بخش نیز تاکنون ۱۱۰ میلیارد تومان پرداخت شده است و این پرداخت ها، باعث جبران بخشی از خسارت های وارده به کشاورزان می شود.
حیدری گفت: حق بیمه بر اساس تعهدات تامین و تعهدات ارزش محصولی است که توسط وزارت جهاد کشاورزی در صندوق بیمه تعیین می شود و بر این اساس کشاورزان می توانند محصولات خود را بیمه کنند.
نظر شما