امیر حسن زاده در گفتگو با خبرنگار بازار کرمان را بهشت معادن ایران دانست و اظهار کرد: حدود 600 معدن فعال در استان کرمان وجود دارد.
وی ذخیره قطعی مواد معدنی در استان کرمان را نزدیک به ۹ میلیارد تن اعلام و بیان کرد: باید برای تعمیق تفکر معدنی در استان کرمان فرهنگ سازی شود.
معاون اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به وجود عناصر کمیاب معدنی در کرمان، گفت: ظرفیت های معدنی موجود در منطقه باعث شده این استان به منطقه ای مناسب برای معدن کاری و صنایع معدنی تبدیل شود.
حسن زاده ایجاد وزارت معدن رو ضروری دانست و افزود: با توجه به آرزآوری مواد معدنی باید به این حوزه توجه بیشتری شود.
حسن زاده: وجود معادن و صنایع معدنی فراوان در کرمان اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص را دو چندان کرده است بر این اساس باید در این زمینه جدی تر عمل کنیم و رشته های تخصصی معدنی در دانشگاهها آموزش داده شود
وی در خصوص کمرنگ شدن استقبال از رشته های معدنی دانشگاه ها هشدار داد و عنوان کرد: باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
حسن زاده ادامه داد: وجود معادن و صنایع معدنی فراوان در کرمان اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص را دو چندان کرده است بر این اساس باید در این زمینه جدی تر عمل کنیم و رشته های تخصصی معدنی در دانشگاهها آموزش داده شود.
صنایع جانبی حمایت شوند
معادن اقتصادی استاندار کرمان حمایت از صنایع متوسط و کوچک را مورد تاکید قرار داد و گفت: با ایجاد صنایع پایین دستی و جانبی اشتغال بیشتری در استان ایجاد می شود.
وی از افتتاح طرح توسعه آزمایشگاه تجزیه مواد معدنی زرآزمای ماهان خبر داد و گفت: باید برای ایجاد آزمایشگاه گهرسنگ نیز اقدام شود چرا که می تواند آورده مالی خوبی داشته باشد.
حسن زاده بیان کرد: حوزه معدن می تواند در زمینه توسعه اقتصادی استان کرمان بسیار اثرگذار باشد و نیاز است توجه بیشتری به این مقوله شود.
نظر شما