به گزارش خبرنگار بازار، سید صمد ضیائی ظهر چهارشنبه در حاشیه همایش آموزشی ترویجی و معرفی سبد محصولات کودی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این همایش به منظور معرفی شرکت های کودی برگزار شد که ۲۰ شرکت از استان گلستان و باقی از استان های خراسان رضوی، مازندران، آذربایجان، همدان و سایر استان ها در این هملیش حضور داشتند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان افزود: این شرکت ها محصولات تولیدی خود را به کارگزاران و کشاورزان معرفی می کنند تا در چرخه تولید از آنها استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه کود به صورت یارانه ای و غیر یارانه ای توزیع می شود، خاطرنشان کرد: کود شیمیایی نهاده ای است که یارانه دارد و در قالب سامانه تهیه، تامین و توزیع می شود.
وی گفت: سامانه حمل و نقل در اختیار شرکت خدمات حمایتی و سامانه پهنه بندی و پایش در اختیار جهاد کشاورزی قرار دارد که مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها مسئولیت آن را بر عهده دارند.
ضیایی با بیان اینکه کود با قیمت دولتی عرضه می شود و کارگزار موظف به فروش کود با قیمتی که در سامانه وجود دارد، است، تصریح کرد: گندم یکی از محصولات اساسی گلستان بوده و این استان تولید کننده بین ۹ تا ۱۱ درصد گندم و تامین کننده ۳۶ روز نان کشور است.
وی ادامه داد: بر همین اساس باید سهم کود شیمیایی گلستان بین ۹ تا ۱۱ درصد کشور باشد اما در حال حاضر این سهم تنها ۶/۵ درصد است که امسال درخواست کرده ایم تا این میزان به هشت درصد ارتقا یابد.
ضیایی گفت: با توجه به وجود ۶۵۰ هکتار اراضی کشاورزی در گلستان و انجام کشت دوم در برخی از این اراضی، در حال حاضر نیاز کودی استان بیش از ۲۵۰ هزار تن است.
نظر شما