به گزارش بازار، یکی از شاخصترین عملکردهای دولت مردمی در خدماترسانی به روستاها و مناطق محروم، تکمیل تأسیسات آبرسانی روستایی است، به طوریکه شاخص جمعیت تحت پوشش تأسیسات آب روستایی در سهسال عمر دولت سیزدهم، ارتقای قابلتوجهی داشت.
در پایان تیرماه ۱۴۰۰ که آغاز دولت سیزدهم محسوب میشود، شاخص جمعیت تحت پوشش تأسیسات آب در بخش روستایی کشور ۸۲درصد بود. با آغاز بهکار دولت، ۱۰ هزار روستا شناسایی شد که نیازمند انجام اقدامات جهادی برای آبرسانی بودند و مقرر شده بود در طول عمر ۴ ساله این دولت، این ۱۰ هزار روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شوند.
از ابتدای آغاز بهکار دولت تا پایان تیرماه امسال که عمر سهساله دولت سیزدهم محسوب میشود، حدود ۵۹۰۰ روستا از این ۱۰هزار روستا آبرسانی شد و طبق جدیدترین گزارش وزارت نیرو از وضعیت شاخصهای آب و فاضلاب کشور، در پایان تیرماه امسال جمعیت تحت پوشش تأسیسات آب در بخش روستایی کشور با رشد ۵درصدی نسبت به ابتدای دولت، به ۸۷ درصد ارتقا یافته است.
هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این خصوص گفت: "بیش از ۸۲ درصد روستاهای کشور قبل از دولت سیزدهم زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب شهری قرار داشتند که این میزان در پایان تیرماه به ۸۷ درصد رسیده است و تلاش داریم تا پایان امسال، بیش از ۹۱ درصد روستاهای کشور از آب پایدار برخوردار شوند."
این اظهارات مدیرعامل آبفای کشور برای رسیدن شاخص بهرهمندی از تأسیسات آب شرب در روستاها به ۹۱درصد، از این جهت است که هماکنون پروژههای آبرسانی روستایی در بیش از ۴۰۰۰ روستای کشور با درصدهای مختلف پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است و ماهانه، روستاهای جدیدی به آمار روستاهای بهرهمند افزوده میشوند.
نظر شما