محمود حقیقت سرشت در گفت و گو با خبرنگار بازار، با اشاره به مشکلات ناشی از ناترازی برق به ویژه برای صنایع و واحدهای تولیدی در فصل تابستان و ایام پیک مصرف اظهار کرد: یکی از راههای جبران این ناترازی، برنامهریزی برای احداث نیروگاههای تجدیدپذیر و در راس آنها نیروگاههای خورشیدی است و مدیریت تولید و عرضه برق نیز باید در دستور کار باشد.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد ۱۷ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در ۶ استان تصویب و برنامه ریزی شد، افزود: انعقاد تفاهمنامه شهرک خورشیدی اصفهان نیز بهطورجدی مطرح شده است و در تلاش برای ساخت سریع تر این شهرک در اصفهان هستیم.
تسریع در تامین اراضی مورد نیاز برای احداث نیروگاههای خورشیدی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه برای ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در بازه زمانی چهار ساله در سطح کشور برنامه ریزی شد، تاکید کرد: تامین اراضی مورد نیاز برای احداث نیروگاههای خورشیدی معمولا طولانی می شود و تسریع در این امر از از طریق ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید و احداث شهرکهای خورشیدی در حال انجام است.
وی توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در استان را مستلزم همکاری تنگاتنگ بین دستگاهی در استانها و تشکیل کارگروه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر دانست و گفت: تلاش ما برای دوماه باقیمانده تابستان مدیریت بهینه مصرف برق است.
حقیقت سرشت تصریح کرد: صنایع با مشکل ناترازی برق دچار مشکل تولید و رسیدن به اهداف افزایش تولید می شوند و انتظار آنها ثبات درشرایط ناترازی و نوسانات برق در صدور بخشنامهها و دستورالعملها است، بر این اساس لازم است برای مدیریت مصرف برق، لیست مصارف صنایع در اختیار قرار گیرد.
نظر شما