به گزارش بازار، فرابورس ایران به چهار پلتفرم تأمین مالی جمعی (Crowdfunding) «اسمارتفاندینگ»، «نوینکراد»، «اوپالکراد» و «پرشکراد» مجوز فعالیت داد. با مجوزهای صادرشده برای این پلتفرمها، تعداد پلتفرمهای تأمین مالی جمعی دارای مجوز به ۳۰ مورد رسید.
به گزارش دیجیاتو، پلتفرم اسمارتفاندینگ در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و بازاریابی دیجیتال فعالیت میکند. این پلتفرم متعلق به شرکت رایمندان رشدآفرین نوآور سپهر است که با نام تجاری «اسمارتآپ» شناخته میشود. اسمارتآپ در زمینه سرمایهگذاری خطرپذیر فعالیت میکند و با دریافت مجوز «اسمارتفاندینگ» فعالیت خود را به حوزه تأمین مالی جمعی نیز گسترش میدهد.
پلتفرم نوینکراد نیز در زمینههای الکترونیک و نرمافزار، تجهیزات پزشکی و دارویی، توسعه نواحی فناوری و ساختوساز در پارکهای فناوری، شرکتهای پتروشیمی و نفت و گاز فعالیت میکند. نوینکراد متعلق به «صندوق توسعه فناوریهای نوین» است که در پارک فناوری پردیس مستقر است.
پلتفرم اوپالکراد که متعلق به شرکت مدیریت ثروت اوپال است نیز در زمینه جذب سرمایه برای طرحهای سودآور و دانشبنیان حوزه کانیهای فلزی و صنایع الکترونیک فعالیت میکند.
شرکت مدیریت سرمایه جسورانه «پیشگام» نیز با دریافت مجوز پلتفرم پرشکراد روی طرحها و پروژههای شرکتهای دانشبنیان حوزههای مختلف سرمایهگذاری خواهد کرد.
تأمین مالی جمعی روشی است که بر مبنای آن، سرمایه لازم برای تأمین مالی یک کسبوکار از پساندازهای خرد گردآوری میشود. این مشارکت جمعی از طریق پلتفرمهای دارای مجوز تأمین مالی جمعی از فرابورس و سازمان بورس و اوراق بهادار انجام میشود.
نظر شما