۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۹
افزایش ظرفیت پالایش ۱۰۰ هزار بشکه‌ای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس اعلام کرد

افزایش ظرفیت پالایش ۱۰۰ هزار بشکه‌ای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس از افزایش ظرفیت ۱۰۰ هزار بشکه‌ای این مجتمع پالایشگاهی در تصفیه انواع فرآورده‌های نفتی همسو با حفظ محیط زیست خبر داد.

به گزارش بازار، علیرضا جعفرپور در همایش «گرامیداشت هفته جهانی محیط‌زیست در هرمزگان» که با حضور مدیرکل سازمان محیط زیست هرمزگان، محیط‌بانان و خبرنگاران در سالن همایش‌های مهر این شرکت برگزار شد، بیان کرد: هدف از برگزاری این همایش فرهنگ‌سازی و آشنایی مردم با مفاهیم زیست‌محیطی بوده و افزایش ظرفیت ۱۰۰ هزار بشکه‌ای در تصفیه انواع فرآورده‌ نفتی از اقدام‌های شاخص پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس همسو با حفاظت از محیط‌زیست است.

وی افزود: ۱۰۰ هزار اصله درخت حرا در سواحل خلیج‌فارس کاشته شده و پایش‌های موردی برای توسعه این جنگل‌ها در حال انجام است.

افزایش حجم سرمایه‌گذاری در حوزه بهره‌وری از انرژی خورشیدی در جهان
مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس با بیان اینکه طرح آمونیاک در گذر انرژی جهان اهمیت ویژه‌ای دارد و آینده انرژی جهان به‌سمت تأمین انرژی خورشیدی می‌رود، گفت: امروزه در جهان، سرمایه‌گذاری قابل‌ توجهی همسو با افزایش تولید و بهره‌وری انرژی خورشیدی انجام می‌شود، به‌گونه‌ای که سال ۱۴۰۲ حجم سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی از حوزه نفت‌ و گاز پیشی گرفته است.

جعفرپور با بیان اینکه روزانه به‌طور میانگین یک میلیارد دلار در حوزه انرژی خورشیدی هزینه می‌شود، ادامه داد: با توجه به سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده، به نظر می‌رسد آینده جهان تا سال ۲۰۵۰ به‌سمتی می‌رود که حدود ۵۰درصد انرژی مورد نیاز جهان از انرژی خورشیدی و بادی تأمین می‌شود.

ایران ظرفیت ویژه‌ای برای تولید انرژی خورشیدی دارد
وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از انرژی خورشیدی که می‌توان گفت ارزان‌ترین نوع انرژی است، روند افزایش دمای کره زمین کاهش چشمگیری خواهد داشت و خوشبختانه شاهدیم که امروز تولید انرژی به‌وسیله پنل‌های خورشیدی در جهان گسترش‌ یافته و کشور ما نیز به‌دلیل داشتن پهنه لازم، شدت تابش خورشید و ساعات تابش، ظرفیت ویژه‌ای برای تولید انرژی خورشیدی دارد.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی بسیار مقرون‌به‌صرفه است، بیان کرد: هنوز مصرف سوخت‌های فسیلی بسیار بالا و سهم انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر در جهان و به‌تبع آن در کشورمان بسیار کم است، اما در آینده با سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی‌های بادی و خورشیدی، افق روشنی برای تأمین انرژی دنیا وجود دارد.

جعفرپور با اشاره به اینکه متأسفانه در ۲۵ سال گذشته شاهد تداوم ۳۰درصدی خشکسالی‌ها و افزایش مناطق خشک بوده‌ایم، گفت: امید داریم همسو با پیروی از اصل ۵۰ قانون اساسی، تکلیف قانونی خود را در حفظ محیط‌زیست ایفا و در مسیر توسعه پایدار همسو با حفظ منابع آیندگان تلاش کنیم.

ضرورت توجه به محیط‌زیست
وی با بیان اینکه نام‌گذاری یک هفته به نام محیط‌زیست نشان‌دهنده اهمیت آن در سیاست‌های کشور و ضرورت فرهنگ‌سازی بین آحاد جامعه است، افزود: این هفته یادآور اهمیت طبیعت برای رفع نیازهای انسانی، تأثیر طبیعت در بهبود حال فردی و ارتباط عمیق انسانی با طبیعت است.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس ادامه داد: خوشبختانه امروز بسیاری از مردم درک بهتری از اهمیت حفاظت از طبیعت و منابع تجدیدناپذیر دارند، اما به نظر می‌رسد تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد و انتشار و نهادینه‌سازی این آگاهی باید در دستور کار دولت‌ها و مردم آگاه قرار گیرد.

جعفرپور درباره ضرورت تشویق افراد به انجام فعالیت‌های همسو با محافظت از محیط‌زیست گفت: متأسفانه هر روز بیش از گذشته شاهد آلوده‌شدن محیط‌زیست با مواد آلاینده و سموم هستیم و این آلودگی‌ها تأثیر بسیاری بر سلامت انسان‌ها و دیگر موجودات زنده دارد و ریسک ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را بالا می‌برد، درنتیجه اطلاع‌رسانی در این حوزه می‌تواند به تشویق افراد برای تلاش همسو با محافظت از محیط‌زیست منجر شود.

دغدغه‌مندی ستاره خلیج‌فارس در حفظ محیط‌زیست
حبیب مسیحی‌تازیانی، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان هرمزگان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس برای انجام فعالیت‌های متعدد زیست‌محیطی و دغدغه‌مندبودن نسبت به حفاظت از محیط‌زیست گفت: وظیفه اصلی هر واحد صنعتی باید کاهش میزان آلودگی‌های موجود در صنعت خود باشد که این موضوع تلاش، برنامه‌ریزی و هزینه بیشتری را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه کاهش آلایندگی‌ها نیازمند صرف هزینه بیشتر بوده است، اما سود بیشتری را برای مردم و حتی کارکنان این واحدهای صنعتی در پی دارد، افزود: امید داریم روزی منطقه صنعتی غرب بندرعباس به مرکز سبز این شهرستان مهم تبدیل شود و همسو با تحقق این هدف، همه صنایع این منطقه باید افزون‌ بر رصد آلایندگی‌های خود، همسو با کاهش دیگر آلایندگی‌های صنعتی محیط اطراف خود کوشا باشند.

اقدام‌های دولت سیزدهم در حوزه محیط‌زیست
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان هرمزگان با اشاره به عملکرد این سازمان در دولت سیزدهم ادامه داد: در ۳۳ ماه گذشته، فعالیت‌های ارزشمندی انجام‌ شده است که از میان آن‌ها می‌توان به بهره‌برداری از تصفیه‌خانه سه شهرک ازجمله شهرک خلیج‌فارس، ساخت هفت پاسگاه محیط‌بانی، ساخت و احیای دو مرکز پایش در مرکز و غرب استان، برنامه‌ریزی همسو با ساخت یک مرکز پایش در شرق استان، همچنین کسب شاخص دوم در حوزه حیات اشاره کرد.

مسیحی‌تازیانی گفت: افزایش تجهیز در مراکز مختلف این سازمان، تجهیز بسیاری از پاسگاه‌ها و مراکز به‌منظور ارتقای مناطق تحت مدیریت، افتتاح و راه‌اندازی ۱۱ خانه‌آموز محیط‌زیست در استان، افزایش بیش از ۳۰۰درصدی در حوزه آموزش، راه‌اندازی مرکز نگهداری موفق گونه‌های حیات وحش در شهرستان بندرعباس، کلیدخوردن و پیشرفت ۹۰درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازچرخانه اعصاب شهری در جنوب کشور ازجمله فعالیت‌های ما در ۳۳ ماه گذشته بوده است.

کد خبر: ۲۹۱٬۴۲۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha