شکرالله قاسمی در گفتگو با خبرنگار بازار با تبریک فرارسیدن هفته ملی صنایع دستی اظهار کرد: سالانه ۴ هزار نفر در خوزستان آموزش های صنایع دستی را فرا می گیرند و وارد بازار کار می شوند.
وی افزود: صنایع دستی در خوزستان ظرفیت های زیادی برای اشتغال دارد و میتواند به اقتصاد خانواده ها کمک شایانی کند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان توضیح داد: ۸۰ رشته صنایع دستی در خوزستان وجود دارد که به فعالیت مشغول هستند.
قاسمی گفت: ۵ شهر خوزستان شهر ملی صنایع دستی هستند و سال گذشته دزفول شهر جهانی کپوبافی شد.
وی ادامه داد: صادرات صنایع دستی در حوزه صادرات غیر نفتی می تواند سهم مناسبی در ارزآوری و ارزش افزوده ارزی داشته باشد
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان گفت: در راستای حمایت از فعالان صنایع دستی و کارآفرینان سال گذشته از محل تسهیلات مشاغل خانگی تسهیلاتی داده شد.
قاسمی افزود: این تسهیلات به ۲۶۰ صنعتگر از فعالان صنایع دستی و کارآفرینان پرداخت شده که ارزش آن ۱۸۰ میلیارد ریال در قالب وام بده است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان خاطرنشان کرد: گیرندگان تسهیلات در رشتههای مختلفی همچون گلیمبافی، بافتنی های سنتی، کپوبافی، حصیر و بوریا بافی، چوقا بافی، معرق چوب، سفالگری سنتی، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، چرم دوزی، زیور آلات سنتی، کاشی سنتی، دوخت البسه محلی فعالیت دارند.
قاسمی درباره میزان اشتغال این تسهیلات نیز عنوان کرد: با پرداخت این تسهیلات برای ۱۲۰ نفر از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۲۶۰ نفر از محل تسهیلات مشاغل خانگی شغل ایجاد شد.
وی با اشاره به مجوزهای صادر شده برای صنعتگران خوزستان بیان کرد: سال گذشته در بخش تولیدات انفرادی برای سه هزار و ۳۰۰ نفر، کارگاه تولیدی ۲۰ فقره پروانه و ۸۶۶ کارت شناسایی صنعتگری صادر و یا تمدید شد.
نظر شما