برای بازدهی بیشتر یک کسب و کار و عملی شدن برنامه های طولانی مدت آن به برنامه ریزی و مدیریت دقیق در سازمان نیاز داریم. برای این کار منابع و چالش های احتمالی سازمان باید به طور دقیق بررسی شوند و یک استراتژی قابل انجام به منظور بهبود سازمان با مدیریت فرایند کسب و کار طراحی شود، تا باعث رشد و افزایش بهره وری گردد. لازمه اینکار اجرای اصولی مدیریت فرایند کسب و کار در سازمان می باشد که در ادامه به طور کامل بررسی می شود.
مدیریت کسب و کار :راز استارت آپ موفق
از کلیدی ترین عوامل موفقیت یک استارت آپ در سال های اول، مهارت های مدیریتی و کنترل بحران میباشد. مدیریت فرایند کسب و کار در واقع برنامه ریزی و طراحی قدم به قدم یک استارت آپ از طراحی اولیه تا اجرای کامل آن میباشد. مهارت هایی که یک استارت آپ موفق نیاز دارد طراحی، اجرا، بازاریابی موثر است که در ادامه به آنها و فرآیند مدیریت موفق آنها میپردازیم.
ایده اولیه موفقیت استارت آپ
استارت آپ های موفق معمولا با هدف کاملا متفاوتی و ایده های نوآورانه با هدف حل یک مشکل خاص و یا ارائه خدمات جدید شروع شده اند و پس از مدتی با نیاز های بازار و مشتریان خودشان را وقف داده اند. این ایده های خاص قطعا از همان اول و بدون هیچ تغییری بهترین ایده آن استارت آپ نبوده است.
از مهم ترین اصل های کسب و کار موفق انعطاف پذیری و تطبیق دادن خود با تغییرات ونیاز مشتریان است. بهبود مداوم استراتژی کسب و کار از موارد کلیدی موفقیت هر کسب و کاری است. جالب است بدانید از چالش برانگیز ترین کارها برای استارت آپ ها انتخاب نام مناسب برند است.
طراحی استراتژی مناسب مدیریت فرایند کسب و کار
یک استارت آپ موفق باید برنامه رشد و توسعه خود را برای بلند مدت و به طور دقیق داشته باشد. برنامه ای از اهداف کوتاه مدت و بلند مدت کسب و کار، مشتریان هدف و نحوه بازاریابی و تحلیل رقبا داشته باشد. همچنین در طراحی استراتژی مشکلات و موانعی که ممکن است سر راه کسب و کار قرار بگیرد هم شناسایی میشود.
تعیین بازار هدف سازمان
قبل از شروع به ارائه خدمات، کسب و کار موفق به دقت محصول رقبا را بررسی میکند و به دنبال نقاط ضعفی میگردد که محصول رقبا نتوانسته آنها را برطرف کند، یک استارت اپ موفق آن ضعف ها را شناسایی میکند و با کمک نتیجه به دست آمده محصول جامع تری را به مشتریان خود ارائه میدهد.
با کمک مدیریت فرایند کسب و کار، مدیران میتوانند محصولات حوزه خود را گسترش بدهند و رضایت مشتری را جلب کنند. با گسترش بازاریابی برای محصول با کانال های ارتباطی درست، استارت آپ میتواند در زمان کوتاهی تبدیل به کسب و کار بسیار موفقی شود و به سرعت توسعه یابد.
اجرا و پیگیری مدیریت فرایند کسب وکار
یک استارت آپ ممکن است با مشکلات بسیاری رو به رو شود که برای یک کسب و کار نوپا کاملا طبیعی است. موضوع مهم نحوه برخورد مدیران با این چالش ها است. برای حل کردن این چالش ها معمولا باید تغییراتی در نحوه تولید و یا تبلیغات انجام شود که نیازمند انعطاف زیادی در تولید محصول است.
انعطاف پذیری در مدیریت کسب و کار بسیار ضروری و در عین حال ریسکی است. از سوی دیگر، تمام این چالش ها باید به نحوی حل شوند که کسب و کار بودجه زیادی از دست ندهد تا آینده استارت آپ به خطر نیوفتد. مدیریت درست منابع و بودجه برای رسیدن به اهداف کاری تنها با داشتن برنامه ای مناسب و مدیریت فرایند کسب و کار ممکن است.
عمده ترین دلیل شکست خوردن یک استارت آپ از دست دادن بودجه و نداشتن برنامه بلند مدت در طول مشکلات است. اغلب مدیران داخلی انقدر غرق در حل کردن چالش ها میشوند که آینده نگری و اهداف بلند استارت آپ را به طور کامل فراموش می کنند. از برنامه های یک کسب و کار موفق پایدارسازی مالی است. خدمات مشاوره bpm، میتواند یک کسب و کار را به سود پایدار برساند و آن را از ریسک های مالی نجات دهد. در واقع از مهم ترین اهداف مدیریت فرایند کسب و کار کاهش هدررفت مجموعه و افزایش کیفیت میباشد.
ارزیابی عملکرد مدیریت فرایند در سازمان
بدون ارزیابی، یک کسب و کار هیچ گاه نمیتواند خود را بهبود دهد. در واقع مهم ترین راز استارت آپ های موفق ارزیابی دائم متود و پیشرفت کسب و کار است. تعامل با جامعه مشتریان و همکاران میتواند از خطرات کاری زیادی جلوگیری کند. برای مثال، اگر مدیر یک کسب و کار از شکایات مشتریان درباره محصولی اطلاع داشته باشد و آن را برطرف کند، برند سازی منفی صورت نمیگیرد و استارت آپ هم سقوط نمیکند.
این مسائل به نظر ساده میتوانند باعث نابودی یک کسب و کار شوند. در آخر کیفیت یک محصول تضمین موفقیت صاحبان کسب و کار است. ممکن است برای شما سوال باشد چه مدیرانی صلاحیت مدیریت فرایند کسب و کار را دارند؟ مدیرانی که تعهد و پشتیبانی و همکاری زیادی با تیم خود دارند و به چرخه کسب و کار مد نظر آشنا هستند بهترین گزینه برای مدیریت فرایند کسب و کار هستند.
سخن پایانی ایران bpms
با گفتن تمام این موضوعات، میدانید که مدیریت کردن فرایند یک استارت آپ به تجربه کاربردی و دانش زیادی نیاز دارد که یک تیم حرفه ای میتواند از پس آنها بربیاید.
با ۱۲ سال سابقه درخشان و بیش از ۱۰۰ پروژه موفق در زمینه بهبود فرایند کسب و کار ها یک انتخاب ایده آلBPMSتیم ایران برای تجربه ای متفاوت از مدیریت فرایند کسب و کار است. به طور ساده هدف این مجموعه بهبود و استاندارد کردن فرایند های کسب و کار و افزایش کارایی یک استارت آپ میباشد.
با کمک این تیم شما میتوانید با ضریب خطای بسیار کمتر استراتژی استارت آپ خود را پیاده سازی کنید و درباره مدیریت فرایند استارت آپ دنیایی از دانش را کسب کنید.مدیریت فرایند کسب و کار به استارت آپ این فرصت را میدهد که عملکرد آن در بهترین حالت خود باشد. عناصر تشکیل دهنده مدیریت کسب و کار طراحی فرایند-مدلسازی فرایند-اجرا کردن فرایند- کنترل فرایند و بهینه سازی فرایند است.
نظر شما