به گزارش خبرنگار بازار، حسن علی دیانی عصر چهارشنبه در جلسه بررسی چالش های صنعت میگو گلستان، اظهار کرد: برای به هدف رساندن تولید و زحمات افراد فعال در واحدهای فرآوری میگو زیر ساخت هایی لازم است که با استانداردهای جهانی منطبق باشد تا بتوان میگوی مناسب تولید کرد و این تولید را به درآمد رساند.
مدیرعامل شرکت شیل آبزی گلستان اضافه کرد: تولیدکننده ای موفق است که بتواند این مسیر را حفظ کند اما چنانچه عملکردی خلاف این روال داشته باشد از این چرخه خارج می شود.
به گفته وی، علاوه بر ریجستر، تحریم ها هم بر صادرات تاثیرگذار گذاشته است.
مدیرعامل شرکت شیل آبزی گلستان با تاکید به اینکه ما بدنبال توسعه بازار هستیم، افزود: بازار روسیه بسیار وسیع است و ما در بخش آبزیان و به ویژه میگو بدنبال حضور در این بازار هستیم.
وی افزود: می توانیم به صورت زمینی و ریلی به بازار روسیه صادرات داشته باشیم که در این روش پنج الی ۶ روز بعد محصول به دست مشتری می رسد.
دیانی با بیان اینکه اکنون کد ارسال محصول به روسیه را نداریم، ادامه داد: سازمان شیل آبزی کد را از سازمان دامپزشکی گرفته است اما این کد باید در کشور روسیه ثبت و تایید شود که مستلزم انجام بازدید و بررسی هایی از طرف این کشور انجام است.
روند ورود به بازارهای وسیع مثل روسیه مقداری هزینه بر است
وی افزود: در گذشته این بازدیدکنندگان وارد ایران شده بودند اما تنها از واحدهای شیلات جنوب کشور بازدید کردند که مورد تایید قرار نگرفتند و رد شدند.
مدیر عامل شرکت شیل آبزی گلستان ادامه داد: روند ورود به بازارهای وسیع مثل روسیه مقداری هزینه بر است و این باعث می شود انگیزه برای ورود به این عرصه کم باشد.
وی یادآور شد: در حال حاضر با مشکل فاضلاب واحدهای فرآوری مواجه هستیم اما اگر فاضلاب را هم تصفیه کنیم باز هم به دلیل اینکه خروجی آب وجود ندارد این آب جمع شده و به گنداب تبدیل می شود.
نظر شما