بهگزارش بازار به نقل از تامین اجتماعی، این سازمان بهعنوان دومین ارائهدهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بیش از۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمهشدگان و بازنشستگان ارائه خدمات میکنند. از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانهروزی فعالیت میکنند.
بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمیناجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹۹.۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان بهصورت الکترونیک در داروخانههای مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمهشدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، بهصورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.
بر اساس این گزارش ارائه خدمات دارویی در داروخانههای سازمان تأمیناجتماعی، مطابق سطحبندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان بهعنوان متولی نظام سلامت انجام میشود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانههای مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.
۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز ازشرکتهای تابعه شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین می شود
در این گزارش تاکید شده است، سیاست کلی سازمان تأمیناجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکتهای دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است بهگونهای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمیناجتماعی از تولیدات شرکتهای تابعه شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین میشود.
بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است
بر اساس این گزارش این سازمان بهعنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمههای پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمهشدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه میکنند.
مطابق آمارهای سازمان تأمیناجتماعی، داروخانههای طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمهشدگان این سازمان ارائه کردهاند.
همچنین بهمنظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمهشدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواستها و عقد قرارداد با داروخانهها، در مناطق کمتر برخوردارحداکثر ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق در نهایت در طول یک ماه انجام میشود.
نظر شما