به گزارش بازار، احمد زمانی در نخستین گردهمایی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکتهای پالایش گاز گفت: با توجه به سند چشمانداز و راهبرد عملکرد شرکتهای پالایش گاز، سال ۱۴۰۲ مقرر شد که پیششرط آغاز دوره تعمیرات اساسی پالایشگاهها بررسی و اجرای کامل استانداردهای ایمنی و اچاسئی باشد تا تعمیرات با کیفیت بیشتر و با بالاترین سطح ایمنی انجام شود.
وی تأکید کرد: بر مبنای چشمانداز تعریفشده برای جایگاه شرکتهای پالایش گاز در سال ۱۴۰۴، راهبرد ما به سمتی است که پالایش گاز ایران صنعتی سرآمد و در تراز جهانی باشد.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در ادامه، افزود: به همین دلیل چهار مأموریت فرآورش و ذخیرهسازی ایمن و بهرهور، بهعنوان مأموریتهای اصلی شرکتهای پالایشی در نظر گرفته شده است.
زمانی با ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ در بخش پالایشگاهی گفت: پارسال در ابتدای فصل تولید در گردهمایی شرکتهای پالایش گاز، ترتیباتی اندیشیده شد تا تولیدِ بدون وقفه داشته باشیم و به لطف خدا و همت همکاران توانستیم اثربخشی این قسمت را از ۹۴ درصد به ۱۰۰ درصد برسانیم.
وی با ارائه آماری از حجم تولید گاز در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: پارسال در مجموع حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز از پالایشگاههای گازی به شبکه انتقال و توزیع تحویل داده شد.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: براساس اقدامهای انجام شده برای استمرار تولید از طریق کاهش مدت زمان توقف تولید برنامهریزی شده، بهینهسازی برنامههای تعمیراتی، خلاقیت در جابهجایی خوراک پالایشگاههای مجتمع گاز پارس جنوبی در زمان تعمیرات اساسی، میزان عدمالنفع ناشی از تعمیرات اساسی نسبت به سال پیش از آن، ۲۸ درصد کاهش یافت و عدمالنفع ناشی از توقفات غیر برنامهریزی نیز ۴۵ درصد کاهش یافت؛ همچنین ظرفیت دریافت خوراک پالایشگاهها نیز تا ۷ میلیارد مترمکعب افزایش یافت.
نظر شما