به گزارش بازار، ناصر فخاری با تاکید بر اینکه خودکفایی به معنای قطع ارتباط اقتصادی با خارج نیست، بلکه مقصود از خودکفایی استقلال اقتصادی و رفع وابستگی به بیگانگان است، افزود: موضوع تحریمها نقطه عزیمت این سازمان برای قطع وابستگیهای کشور به بیگانگان بود و تلاشهای همکاران سازمان اقتصادی کوثر منجر به خودکفاییهای بزرگ در حوزههای مهم اقتصادی شد.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران، با اشاره به تحریمهای سال ۱۳۹۸ و فرمان رهبر معظم انقلاب در زمینه توسعه امنیت غذایی کشور، تصریحکرد: سازمان اقتصادی کوثر ضمن احیای لاین آرین با تولید لاین مرغ آرین ضریب امنیت غذایی و استقلال اقتصادی کشور را بالا برد و امروز همه مرغ اجداد مورد نیاز کشور در سازمان اقتصادی کوثر تامین میشود و در تامین این کالای راهبردی که تولید گوشت مرغ به آن بستگی دارد، دیگر نیازی به واردات از کشورهای دیگر نداریم.
فخاری بیانداشت: ایران با دانش متخصصان از واردات مرغ اجداد از کشورهای غربی بی نیاز شد و در زمره هشت کشور دارنده این فناوری استراتژیک قرار گرفته است، همچنین ظرفیت صادرات به کشورهای دیگر هم ایجاد شده است.
وی درباره خودکفایی در حوزه صنعتی این سازمان، گفت: یکی از شرکتهای زیرمجموعه این سازمان توانست با تولید سه الکتروموتور عمودنصب، ضدانفجار و فوق سنگین سنکرون ضمن شکستن انحصار تولید این چند کالای پر اهمیت، رکود و توقف در برخی صنایع مانند معادن، نفت و گاز، آب و برق را از چهره تولید ملی بزداید و موجب بهره وری و خودباوری شود، به گونهای که میتوان ادعا کرد در کشور هیچ الکتروموتوری مورد نیاز نیست.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، این سازمان را در امر مولدسازی دارایی های راکد پیشقراول دانست و گفت: مولدسازی غیر از آنکه مطالبه دولت مردمی بود، یک واقعیت و الزام اجتنابناپذیر نیز به شمار میرود.
وی افزود: اگر به دنبال بهره وری هستیم بهینه سازی منابع یا استفاده بهینه از منابع ضرورت مییابد، بنابراین از ابتدای دوره مدیریت جدید تشخیص دادیم که داشتههای غیرفعال سازمان مانند املاک متروکه، خطوط تولید تعطیل و همچنین کارخانهها و کارگاههای راکد را در مسیر افزایش توان تولید بهکار بگیریم.
فخاری ادامهداد: وقتی مولدسازی به عنوان یکی از چند اولویت نخست سازمان اقتصادی کوثر شناخته شد، به شرکتهای وابسته ابلاغ شد فهرستی از اموال راکد خود تهیه و برای بررسی به سازمان گزارش کنند.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر درباره مصارف درآمدهای حاصل از مولدسازی، گفت: درآمدهای حاصل از مولدسازی اموال خارج از چرخه و غیر فعال را در نوسازی و بهروزرسانی خطوط تولید، تقویت نقدینگی و سرمایه در گردش شرکتهای مولد، انجام سرمایهگذاریهای جدید استفاده کردیم.
وی ادامهداد: از مصادیق مولدسازی میتوان به مولدسازی اراضی راکد سازمان در سه پروژه به منظور ساخت ۲ هزار واحد مسکونی مرغوب و با کیفیت، مولدسازی سردخانه متروکه شرکت زَربال برای ساخت پروژه اقامتی گردشگری نوشهر در زمینی افزون بر ۱۸ هزار مترمربع، مولدسازی در ۴۰ محدوده بایر معدنی با هدف بهره برداری فلزاتی از جمله مس و آهن و غیره، مولدسازی ۱۲ کارگاه استحصال مواد معدنی راکد در شهرهای اَزنا، خرم آباد و قروه نام برد.
نظر شما