خلیل جنامی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: رودخانه بهمنشیر در شهر آبادان اکنون شرایط مناسبی ندارد در حالی که با یک برنامه ریزی و هدفگذاری مناسب می توان از این ظرفیت اقتصادی بهره برداری کرد.
وی رودخانه بهمنشیر در آبادان را یک ظرفیت ویژه قلمداد کرد و افزود: ظرفیت های این رودخانه مغفول مانده و ضرورت دارد بسته های سرمایه گذاری برای آن تدوین شود.
این دکتری کارآفرینی با تاکید بر اینکه احیای رودخانه ها سبب بهبود شرایط فضاهای کسب و کار می شود، توضیح داد: برای رودخانه بهمنشیر آبادان در چند محور می توان برنامه ریزی کرد؛ اجرای طرح گردشگری ورزشی مانند ورزش های آبی یکی از ظرفیت هایی است که می توان برای آن برنامه ریزی کرد.
جنامی با اشاره به ضرورت اجرای طرح گذر گردشگری در مجاور رودخانه بهمنشیر، عنوان کرد: به طور حتم اجرای این طرح همراه با برنامه های فرهنگی سبب ایجاد یک قطب جدید گردشگری در جنوب خوزستان می شود و توریست های زیادی را جذب می کند.
وی توجه به جوامع محلی را مهم برشمرد و تاکید کرد: ساکنان منطقه سلیچ آبادان که در مجاور رودخانه بهمنشیر این شهر زندگی می کنند را باید با آموزش و حمایت های مناسب به اجرای طرح های بوم گردی و خانه مسافر تشویق کرد که هر دو طرف رودخانه بهمنشیر توسعه پیدا کند.
نظر شما