قاسم مصلحی در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: جایزه نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه اهداف مختلفی را دنبال میکند که یکی از آنها اضافه کردن محصولات دانشبنیان به سبد محصولات کشور و هدف دیگر ورود شرکتها و صنایع بزرگ به فناوریهای نوظهور است.
وی افزود: استان اصفهان به عنوان استانی که در عرصه فناوری پیشتاز بوده، «اولین»های بسیاری را به وجود آورده است. برای مثال اولین شهرک علمی و تحقیقاتی ایران، اولین مرکز رشد فناوری، اولین پارک علم و فناوری، اولین منطقه ویژه علم و فناوری و اولین جشنواره کارآفرینی و فنآفرینی با نام شیخ بهایی در این استان ایجاد شده که بسیار ارزشمند است. این در حالی است که اولین مرکز منطقه ای توسعه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری یونسکو (IRIS) در اصفهان قرار دارد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: خوشبختانه میتوان گفت اولین شرکتها و صنایع بزرگ که وارد عرصه فناوری و نوآوری شدهاند، در این استان قرار دارند. صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی که فعالیتهای متعددی در زمینه فناوری و نوآوری انجام میدهند نیز در اصفهان به وجود آمده است و بر این اساس شایسته بود که اولین دوره جایزه ملی فناوری نکست نیز در اصفهان برگزار شود.
مصلحی ادامه داد: شعار این جایزه یعنی «ایران پیشرفته با فناوریهای نوظهور» نیز مربوط به شرکتهای بزرگ عرصه فناوری است که از سطح فناوری بالایی برخوردار بودهاند و اقدامات متعدد بسیاری در زمینه محصولات دانشبنیان انجام دادهاند.
وی با اشاره به سه محور این رویداد اظهار کرد: «هوش مصنوعی، رباتیک و صنعت نسل ۴»، «زیست فناوری و مهندسی زیستی» و «اتصالپذیری، ارتباطات و میکروالکترونیک» در اولین دوره این رویاد به عنوان محورهای اصلی انتخاب شدند که در دورههای آینده تغییر خواهند کرد و به بخشهای دیگری از مجموعه فناوریهای نوظهور و پیشرفته پرداخته میشود.
گفتنی است استان اصفهان به عنوان استان پیشتاز در عرصه علم و فناوری با سهم بیش از ۹ درصدی از کل شرکتهای دانش بنیان کشور، رُتبه دوم را از نظر تعداد شرکتهای دانشبنیان و فناور در بین استانها دارد.
نظر شما