به گزارش بازار، مهرداد بذرپاش با بیان اینکه دولت از هیچ کاری برای رفع مشکلات راه کوتاهی نکرده و نخواهد کرد افزود: یکی از شاخصه های توسعه نظم پذیری یک کشور است و نباید در شاخص های نظم پذیری رتبه پایینی داشته باشیم.
به گفته او، امروز مثال های بسیاری در کشورهای مختلف برای شاخص نظم پذیری و توسعه یافتگی وجود دارد و بخش اعظم نظم پذیری نیز بر عهده پلیس است.
وی از شاخص های نظم پذیری را ایمنی در راهها دانست و افزود: برای همین مسئله تصادفات جاده ای یکی از راههای اندازه گیری و خطکش بررسی نظم پذیری و توسعه است.
بذرپاش با تاکید بر اینکه مرگ و مصدومیت یک نفر هم چه از لحاظ اعتقادی و دینی و چه از لحاظ حکمرانی بسیار زیاد است افزود: باید مسئولان از استراتژی قیاس استفاده کنند و وضعیت حاضر را با گذشته مورد قیاس قرار دهیم.
وی ادامه داد: متاسفانه بدخواهان در غفلت ما از استراتژی قیاس با استفاده از این روش درصدد ناامیدی مردم بر می آیند و این باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه دستگاهها باید عملکرد خود را مورد رصد قرار دهند، افزود: وزارت راه اصلاح و مناسبسازی ۸۷۸ نقطه حادثه خیز را برای سال جاری هدفگذاری کرد که ۴۰۰ نقطه را ایمن سازی کرده است.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پیش از این ۵۶۰ نقطه حادثه خیز رفع شده بود، افزود: تا پایان دولت سیزدهم تمامی این نقاط رفع و اصلاح خواهد شد.
بذرپاش با بیان اینکه اتفاقات بسیار خوبی در دولت سیزدهم رخ داد افزود: امسال بیش از ۴۰ درصد افزایش ترانزیت کشور داشتیم که در نوع خود بی نظیر است.
وی به رفع مشکلات ترافیکی گذرگاه ترانزیتی آستارا با آذربایجان اشاره کرد و افزود: با بازگشایی و توسعه این گذرگاه ترافیک چندین روزه حل شده است.
وی همچنین از بازگشایی قطعه نهایی آزادراه منجیل-رودبار در هفته آینده خبر داد و گفت: این قطعه یکی از گره های ترافیکی کشور بود که از هفته دیگر به طور کامل حل خواهدشد.
وزیر راه مدیریت دولتی را محدود دانست و افزود: باید در این بخش ها مانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته به بخش خصوصی اعتماد و تکیه کنیم.
به گفته او برای نگهداشت راههای کشور نیز باید به سمت بخش خصوصی نگاه کنیم و بابرونسپاری و واگذاری به بخش غیر دولتی هم کیفیت را ارتقا دهیم.
نظر شما