به گزارش بازار، ناصر اسکندری افزود: نیروگاههای حرارتی کشور در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم با تولید ۸۳۰ میلیون مگاوات ساعت انرژی نقش مهمی در تامین برق پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور بر عهده داشته است.
وی ادامهداد: در این مدت در کنار ساخت واحدهای جدید نیروگاهی، با کمک شرکتهای دانشبنیان، توان تولید برق نیروگاههای حرارتی موجود از طریق افزایش توان عملی و نامی نیروگاههای گازی و رفع محدودیت نیروگاههای بخاری بیش از ۲ هزار مگاوات افزایشیافته است.
معاون راهبری تولید برق حرارتی خاطرنشانکرد: در کنار بهرهبرداری از واحدهای جدید نیروگاهی، تعمیرات بهموقع و باکیفیت واحدهای موجود نیز برای تولید برق پایدار و مطمئن در پیک (اوج بار) تابستان از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است.
اسکندری گفت: در طول دولت سیزدهم بهمنظور افزایش آمادگی واحدهای تولید برق حرارتی در دوره اوج بار، بیش از ۲۴۵ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی انجام شده است.
وی اضافهکرد: همین امر موجب شده که در این بازه زمانی شاهد آمادگی حداکثری نیروگاههای حرارتی برای تأمین برق موردنیاز مشترکان باشیم.
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی افزود: از سوی دیگر، انجام مناسب این اقدامها سبب شده تا ضریب آمادگی تولید نیروگاههای حرارتی کشورمان به ۹۹ درصد افزایش یابد.
اسکندری خاطرنشانکرد: این رقم در حالی است که ضریب آمادگی نیروگاههای حرارتی در آمارهای جهانی حدود ۹۵ درصد است.
وی گفت: اکنون ۶۲۳ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۱ نیروگاه وظیفه تولید ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور را بر عهده دارند.
نظر شما