به گزارش خبرنگار بازار، وحید جلال زاده عصر سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات و موانع موجود پارک علم و فناوری آذربایجان غربی در محل این پارک با اشاره به ظرفیت ویژه شرکت های دانش بنیان و فناور در اشتغالزایی گفت: ارزش افزوده ایجاد شده از طریق این شرکت ها برای استان، غیرقابل انکار است.
وی با بیان اینکه شاکله فناوری استان ناقص است، گفت: مشکلات مربوط به پارک علم و فناوری و فناوران مستقر در این پارک توسط نمایندگان مجلس پیگیری خواهد شد.
جلال زاده افزود: باید همت همگانی برای حل مشکلات فناوران و نخبگان استان وجود داشته باشد که ما نیز به نوبه خودمان تمام تلاش خود را برای پیگیری و حل مشکلات مجموعه های دانش بنیان و فناور استان انجام خواهیم داد.
۷۰ درصد واحدهای فناور استان مشغول تولید هستند
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شرکتی که به عنوان واحد فناور فعالیت می کند، باید تولید ثروت هم داشته باشد، اظهار کرد: شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی به صورت جدی وارد فضای کسب و کار و ارزش افزوده استان شده و همگی نیازمند حمایت هستند.
علی محمد نیکبخت ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد واحدهای فناور مستقر در پارک، مشغول تولید هستند چرا که یکی از شاخص های ارزیابی پارک ها میزان تولید ثروت و تجاری سازی آنان است.
وی افزود: شرکت های مستقر در این مجموعه در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند که در سال گذشته با وجود تمامی مشکلات پیش رو، اقداماتی چون راه اندازی مراکز استارت آپ و نوآوری مشترک با دانشگاه ارومیه، کسب عنوان غرفه برتر در هفته پژوهش و فناوری در نمایشگاه بین المللی تهران، واگذاری ۱۷ هکتار در ارومیه و پنج هکتار از اراضی دانشگاه ارومیه در خوی به پارک علم و فناوری، انجام شده است.
نیکبخت ادامه داد: محدوده پارک علم و فناوری، مشمول قوانین مناطق آزاد تجاری از جمله معافیت های مالیاتی و گمرگی می شود که این موضوع، یک پتانسیل بسیار خوب برای شرکت های مستقر است اما با توجه به عدم توجه کافی به کسب و کارهای دانش بنیان، از حمایت های لازم در این زمینه برخوردار نشده ایم.
نظر شما