محمدحسین محمدی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به اینکه حدود پنج ماه از ادغام شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی میگذرد، اظهار داشت: در این مدت به بررسی وضعیت روستاهای استان و برنامه ریزی برای برطرف کردن مشکلات کم آبی و نبود تجهیزات آب و فاضلاب آنها پرداختیم.
وی اضافه کرد: براساس آمار موجود یک هزار و ۶۷۷ روستای استان دارای سکنه است که از این تعداد یک هزار و ۵۴۲ مورد دارای تاسیسات لوله کشی و آب شرب بهداشتی هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان افزود: از تعداد روستاهایی دارای آب شرب بهداشتی یک هزار و شش روستا زیرپوشش خدمات این شرکت هستند و مابقی از آن بهره مند نیستند.
محمدی یادآور شد: ۱۳۵ روستای کردستان به عبارتی هشت درصد کل روستاهای استان هم فاقد تاسیسات لولهکشی، خطوط و تجهیزات آب و فاضلاب هستند.
وی با اشاره به اینکه به روستاهای فاقد آب شرب، آبرسانی سیار انجام می شود، اظهار داشت: آب ۴۹ روستای استان آلوده و غیرقابل شرب و ۴۵ روستا هم کمبود آب دارند که به این روستاها از طریق تانکر آبرسانی می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان گفت: شاخص بهره مندی روستاهای استان از آب شرب ۶۴.۸ درصد است که این میزان در میانگین کشوری بیش از ۷۵ درصد است.
نظر شما