سکینه سادات حسینی در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: به عنوان یک فرد فعال در تبلیغ و ترویج کشت گیاهان دارویی از جهاد کشاورزی انتظار دارم از فعالان این حوزه برای اخذ مجوزهای لازم حمایت کند.
مدیر عامل شرکت گیاه بانو افزود: گیاهان دارویی یک کار نو و جدید در حوزه جهاد کشاورزی است و به همین دلیل بسیاری از نیازهای این بخش در سیستم جهاد کشاورزی تعریف نشده است.
وی ادامه داد: بنده برای اخذ مجوز خشک کن و فرآوری به جهاد کشاورزی مراجعه کردم اما در سیستم این سازمان چنین مجوزی وجود ندارد و به ناچار برای خشک کردن گیاهان دارویی باید مجوز خشک کن سبزیجات بگیریم.
حسینی با بیان اینکه عدم اعطا مجوز خشک کن یک ضعف است، خاطرنشان کرد: استان گلستان به وجود چند واحد خشک کن نیاز دارد تا کشاورز با خیالی آسوده نسبت به کشت گیاهان دارویی اقدام کند و دغدغه خشک کردن محصولات خود را نداشته باشد.
مدیر عامل شرکت گیاه بانو با اشاره به اینکه کشت گیاهان دارویی در گلستان کاری نو است و نیاز است که مسئولان در این حوزه همکاری بیشتری داشته باشند، یادآور شد: گلستان در حوزه گیاهان دارویی حدود ۱۵ الی ۲۰ سال با استان های دیگر فاصله دارد.
وی ادامه داد: وجود هشت اقلیم از ۱۱ اقلیم دنیا در گلستان به کشت گیاهان دارویی مناسب اقلیم های مختلف کمک می کند.
حسینی گفت: برخی گیاهان دارویی که در سایر استان ها با هزینه تمام شده بالا تولید می شود را می توان در گلستان با کمترین هزینه کشت کرد.
وی متذکر شد: با توجه به شرایط کم آبی و خشکسالی پیش رو قطعا باید به سمت کشت گیاهان مقاوم به شوری و کم آبی رفت تا بتوان به توسعه و اشتغال استان هم کمک کرد.
نظر شما