به گزارش بازار، مسعود مرادی افزود: با آغاز ماه سوم از فصل تعمیرات و ارتقای توان تولید نیروگاهی کشور، این شرکت همه تمهیدات خود را برای پشتیبانی فنی و مهندسی بهمنظور انجام تکالیف تعمیراتی صنعت نیروگاهی به کار گرفته است.
وی ادامهداد: پایان یافتن عملیات تعمیرات اساسی و RI واحد G۱۷ نیروگاه سیکل ترکیبی شریعتی و ایجاد پایداری در آن، گامی دیگر در راستای سیاست راهبردی صنعت برق حرارتی کشور و ارتقای آمادگی مجموعه نیروگاهی کشور برداشته شد.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی درباره فعالیتهای انجام شده در این پروژه، خاطرنشانکرد: تیپ این واحد از نوع GEF۹ بوده و در صنعت نیروگاهی بهعنوان واحدهای با تکنولوژی پیچیده شناخته میشوند و اصولاً انجام هرگونه فعالیت بر روی این تیپ مستلزم دانش وتوان مهندسی بسیار بالا است.
مرادی گفت: عملیات تعمیرات اساسی و RI این واحد بر اساس قرارداد منعقد شده در سریعترین زمان ممکن وبا شرایط کیفی ممتاز به اعتبار دانش بومی و تخصص کارکنان، به پایان رسید.
وی به دمونتاژ و مونتاژ همه متعلقات از جمله پوستهها و سرویس محفظه احتراق، لاینر و نازلهای سوخت، تعویض ۱۷ ردیف پرههای ثابت و متحرک کمپرسور انجام عملیات ماشینکاری و سنگزنی و رفع اشکال پرههای جدید، عملیات حرارتی، انجام بالانس همه تجهیزات دوار اشاره کرد و گفت: همچنین انجام تستهای مکانیکی و الکتریکی مرتبط با فعالیتهای فنی و تعمیراتی در دو بخش نیروگاه مبدأ و کارگاههای تخصصی درون شرکت صورت گرفت و پس از انجام موفق تعهدات فنی و مهندسی این واحد ۱۲۳ مگاواتی به مدار شبکه اصلی برق کشور متصل شد.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی افزود: این شرکت با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و انجام تعمیرات تخصصی و فوقتخصصی با اتکا به توانمندیهای سختافزاری ونرم افزاری خود و بر اساس سیاستها و برنامهریزیهای مدون صورتگرفته بیش از ۳۰ پروژه نیروگاهی را جهت ارتقای توان نیروگاهی کشور تا قبل از آغاز پیک ۱۴۰۳ را بهعنوان محور فعالیتهای خود برنامهریزی عملیاتی کرده است.
نظر شما