به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، در حالی که آلمان و شرکای اتحادیه اروپا تلاش میکنند توافقنامهای برای روابط آینده بین بروکسل و لندن پس از خروج انگلیس از این اتحادیه ترسیم کنند، مرکل لحن خود را در این زمینه تشدید کرد.
مرکل در مصاحبه با روزنامه یوروپا گفت: بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس میخواهد بتواند دامنه این روابط را تعریف کند، اما پس از آن وی مجبور خواهد شد پیامدهای اقتصادی را بپذیرد که کمتر با همسایگانش مرتبط خواهد بود.
پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، لندن و بروکسل در حال بررسی برقراری پیوندهای جدید تجاری پس از انقضای دوره انتقالی پس از خروج در پایان امسال هستند.
در همین حال، آلمان از اول ژوئیه به مدت شش ماه ریاست دورهای اتحادیه اروپا را به دست خواهد گرفت.
مرکل که مدام تلاش کرده است تا برای رسیدن به نتیجهای کمک کند که مانع از یک برگزیت سخت شود، اظهار داشت: ما باید از این عقیده دور شویم که این ما هستیم که آنچه را که انگلیس میخواهد، تعریف میکنیم. انگلیس آنچه را میخواهد، خود تعریف میکند و ما به عنوان ۲۷ کشور اتحادیه اروپا، پاسخ مناسب میدهیم.
وی افزود: اگر انگلیس خواستار مقرراتی قابل مقایسه با قوانین اروپا در خصوص محیط زیست، بازار کار یا هنجارهای اجتماعی نیست، روابط ما قوت خود را از دست میدهد.
اتحادیه اروپا باید علاوه بر این، راهی برای پیشبرد مذاکرات دشوار در مورد صندوق احیای پس از کرونا به ارزش ۷۵۰ میلیارد یورو (۸۰۰ میلیارد دلار) برای کشورهایی پیدا کند که متحمل بیشترین آسیب بر اثر این بیماری شده اند.
از نظر مرکل، این صندوق نمی تواند تمام مشکلات اروپا را برطرف کند، اما با توجه به ضربات مهلکی که شیوع ویروس کرونا به مشاغل و اقتصاد وارد کرده است، اتحادیه اروپا باید "در مواجهه با این همه گیری سریعاً عمل کند.
وی هشدار داد که نتیجه میتواند اثر سیاسی انفجاری داشته باشد که دموکراسی را تهدید کند.
مرکل در خاتمه تاکید کرد: برای اینکه اروپا زنده بماند، اقتصاد آن نیز باید زنده بماند.
نظر شما