به گزارش بازار، علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی با بیان اینکه «همه قهرمانان در بحث پاداش مجوز واردات خودرو باید یکسان دیده شوند»، گفت: قرار است این موضوع در هیات دولت بررسی شود. ما نیز رسما درخواست کردیم که به ۲۱ کشتی گیر و مربی عنواندار ما در مسابقات جهانی و المپیک مجوز واردات خودروی خارجی اختصاص یابد.
دبیر همچنین در حاشیه مراسم افتتاح پایگاه قهرمانی در شادآباد تهران در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت تیمهای ملی اظهار کرد: تیمهای ملی در اردو هستند و طبق چرخه مشخص شده که چه نفراتی باید به مسابقات کرواسی بروند. صبح با امور بینالمللی صحبت کردیم تا برای ویزای کرواسی اقدام شود و کار زمین نماند. دیر هم شده چون بحث ویزای شینگن است. کشتیگیران تمرین میکنند و مسابقات هم رنکینگ است و هم انتخابی وزنها است. در انتخابی تیم ملی همه چیز مشخص است. از من میپرسند اوزان ۸۶ و یا ۵۷ چه میشود. همه چیز مشخص است و از قبل نوشته شده است. همه هم تکلیف خود را میدانند.
وی گفت: در مورد اردوها هم که چه کسی دعوت میشود و یا نمیشود باید بگویم طبق چرخه کسی که در چرخه است باید به اردو دعوت شود. دلیل ندارد نفرات دوم یا سوم به اردو دعوت شوند. درست است تمرینات حریف اردویی می خواهد اما ما باید یکسری جوان بیاوریم. کسی که بالای ۳۰ سال سن دارد و در چرخه هم نیست دلیل ندارد به اردو دعوت شود. به جای او جوان ۱۸ ساله میآوریم که هم تمرین کند و هم برای آینده آماده شود. به دید آیندهنگری او را میآوریم. خواهشم این است که خبرنگاران، کشتیگیران، مربیان و همه قبل از اظهار نظر چرخه را بخوانند. نفراتی هم که به اردو دعوت میشوند باید شانس حضور در المپیک و یا مسابقات جهانی غیر المپیکی را داشته باشند. در مورد کسانی که شانس ندارند، مگر به آینده فکر کنیم و آیندهنگری کنیم تا آنها را به عنوان حریف تمرینی بیاوریم. فلسفه اردو این است. خیلی ها که نقد میکنند چرخه را نخواندند.
دبیر در خصوص لغو واردات خودروی فوتبالیستها گفت: اینکه فوتبالیستها گرفتند حق آنها است چون زحمت میکشند. آنها بچههای ما و باعث افتخار هستند ولی اگر از همان اول همه را می دیدند این اتفاق نمیافتاد. هر رشتهای جای خود را دارد و کشتی هم جایگاهش مشخص است. من در مورد خودم حتی زمانی که ورزش میکردم و چه حالا هم در مورد اینها صحبت نمیکنم اما همان موقع که به فوتبالیست ها خودرو دادند گفتم کاش سایر رشتهها را هم می دیدند. کار بزرگی کردند و نوش جانشان اما باید سایر ورزشکاران هم دیده میشدند. از همان اول میتوانستند حرفها را مدیریت کنند. این موضوع به هیات دولت میرود و خواهشم از اعضای دولت این است که همه را ببینند. من هم به رئیس جمهور نامه نوشتم و لیست ورزشکاران خود که در این چند سال که افتخار آفرینی کردند ۲۱ مربی و کشتیگیر هستند را معرفی کردیم و میخواهیم شامل حال آنها هم بشود.
او در خصوص افتتاح پایگاه قهرمانی در شادآباد تهران گفت: واقعا ساخت و سازها کار فدراسیون کشتی نیست. برخی دوستان راست میگویند که میگویند کار ما نیست اما اکنون سکان هدایت کشتی خوب یا بد با من است و من نمیتوانم بی تفاوت باشم. اداره کل ها باید این ها را بسازند اما ما نمیتوانیم از این کار ساده بگذریم. اگر میخواهیم کشتی را توسعه دهیم باید در مناطق کم برخوردار و جنوب شهر این کارها را انجام دهیم. این دومین سازه است، دو فضای دیگر در تهران داریم. در مازندران ۲۰ سالن راه انداختهاند. امیدواریم رییس هیات ها توسعه دهند. کشتی دو مشکل دارد که یکی از آن رییس هیاتهای کم کار است و دوم مربیان بی سواد. باید مربیان خودشان هم کار کنند و هم ما کار کنیم. رییس هیاتها باید سالنها را از شهرداری، سپاه و آموزش و پرورش بگیرند و در اختیار مربیان بگذارند و دانش افزایی کار کنند.
نظر شما