به گزارش بازار، جعفر سالارینسب در این باره افزود: البته ممکن است هنوز در معدودی از جایگاهها در سطح کشور به دلیل تعمیرات نرمافزاری و یا سختافزاری و دیگر موارد مربوط به خود جایگاهها، مشکلاتی وجود داشته باشد، اما عملیات اتصال جایگاههای عرضه سوخت به سامانه هوشمند سوخت تکمیل شده است و این نواقص احتمالی نیز بخشی از فرآیند تکمیلی و طبیعی عملیات رفع اختلال است که به زودی رفع خواهد شد، اما هماکنون در جایگاههای سوخت سراسر کشور امکان عرضه سوخت سهمیهای از طریق سامانه هوشمند سوخت ممکن است.
وی تأکید کرد: در نخستین ساعتهای پس از به وجود آمدن این اختلال در روز دوشنبه، ۲۷ آذر ماه به سرعت کمیته بحران را تشکیل دادیم و نخستین اقدام عملیات بایپس تمامی جایگاههای سوخت بود که بتوانند سوخت را عرضه کنند که این هدف تا ساعت ۹ شب همان روز بهسرعت در همه جایگاهها رفع شد و گام دوم اتصال جایگاهها به سامانه برای عرضه بنزین سهمیهای بود که به سرعت در دستور کار قرار گرفت و با حضور بیش از ۸۰۰ تیم عملیاتی تا پایان روز سهشنبه (۲۸ آذرماه) نزدیک به ۹۰ درصد جایگاهها به سامانه متصل شدند و این آمار هماکنون به بیش از ۹۶ درصد رسیده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بیان کرد: در منطقه تهران ۳۳۰ جایگاه عرضه سوخت فعال است که از این تعداد بیش از ۹۷ درصد جایگاهها (معادل ۳۱۷ جایگاه) در مدار سوخترسانی از طریق سامانه هوشمند سوخت قرار گرفته است.
سالارینسب همچنین با اشاره به شارژ سهمیه بنزین دی ماه خودروها و موتورسیکلتهای شخصی و سهمیه گازوئیل بخش حملونقل طبق روال ماههای گذشته گفت: بخشی از شلوغی جایگاهها در روزهای گذشته مربوط به استفاده از سهمیه ماه جدید است، اما هموطنان در روزهای آینده فرصت دارند تا در نوبتهای متعدد برای استفاده از سهمیه خود اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: به هر حال ممکن است برخی از جایگاهها به دلیل سرویسهای عملیاتی، تعمیرات و دیگر موارد وارد سرویس نشده باشند، اما هیچ جایگاهی به علت اختلال سامانه هوشمند سوخت از سرویس خارج نیست.
سالارینسب افزود: خوشبختانه رضایت مردم فراهم شده است و عملیات سوختگیری طبق روال عادی در جایگاههای مناطق سیوهفت گانه سراسر کشور در حال انجام است و ازدحام و شلوغی در جایگاهها وجود ندارد.
نظر شما