۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
شرکت‌های آمریکا و جهان ده‌ها هزار کارمند خود را اخراج کردند
بلومبرگ:

شرکت‌های آمریکا و جهان ده‌ها هزار کارمند خود را اخراج کردند

خبرگزاری بلومبرگ آمریکا گزارش داد که شرکت‌های مهمی در آمریکا و جهان در مقطع فعلی ده‌ها هزار کارمند خود را به دلیل کاهش تقاضا و افزایش هزینه‌ها اخراج کردند.

به گزارش بازار، شرکت «هاسبرو» بزرگ‌ترین تولید کننده اسباب بازی در آمریکا دیروز سه شنبه در یادداشتی مطبوعاتی اعلام کرد که حدود یک هزار و ۱۰۰ کارمند از مجموع شش هزار و ۳۰۰ کارمند خود را اخراج کرده است که این دومین کاهش در سال جاری در تعداد کارکنان این شرکت است.

هاسبرو یک شرکت رسانه‌ای و تولیدکننده اسباب‌بازی آمریکایی است که در سال ۱۹۲۳ تأسیس شد. این شرکت اوایل سال جاری میلادی هم به دلیل کاهش تولید قبلاً ۸۰۰ کارمند خود را اخراج کرده است.

سهام این شرکت در معاملات پیش از بازار صبح سه شنبه بیش از پنج درصد سقوط کرد و سهام رقیب آن شرکت آمریکایی «متل» نیز کاهش یافت.

هاسبرو تنها شرکت بزرگ در آمریکا نیست که با کاهش فروش مجبور به اخراج کارمندان خود شده است.

«استیت استریت» شرکت هلدینگ خدمات مالی آمریکایی است که فعالیت اصلی آن در زمینه ارائه خدمات مدیریت سرمایه‌گذاری است و صاحب دومین بانک عامل قدیمی در ایالات متحده است. این شرکت روز دوشنبه اعلام کرد که تصمیم دارد با آغاز سال ۲۰۲۴، یک هزار و ۵۰۰ کارمند خود را اخراج کند.

اریک آبواف، مدیر ارشد مالی این شرکت، به بوستون گلوب گفت که پیش بینی می‌شود این شرکت مالی مستقر در شهر بوستون آمریکا بین ۱۷۵ تا ۲۰۰ میلیون دلار هزینه فیصله دادن به برخی خدمات را متحمل شود.

این در حالی است که شرکت‌ خدمات تجارت الکترونیک زلیلی، شرکت خدمات پخش موسیقی و پادکست اسپاتیفای و غول خدمات مخابراتی آمریکایی تویلیو نیز از اخراج جمعی شماری از کارمندان خود خبر دادند که بزرگترین آن ها اعلام اسپاتیفای مبنی بر اخراج حدود ۲۰ درصد از کل کارکنان خود بوده است.

این همان چیزی است که به طور کلی برای صدها شرکت آمریکایی و بین المللی از جمله غول تجارت الکترونیک آمازون، غول داروسازی فایزر "Pfizer" و همچنین "Netflix"، "Alphabet"، "Cisco"، "LinkedIn" "جنرال موتورز" و بسیاری دیگر از زمان همه‌گیری کرونا تاکنون اتفاق افتاده است.

جوزف استیگلیتز، کارشناس بازار کار در مصاحبه‌ای با خبرگزاری بلومبرگ گفت که وضعیت اخراج و کاهش نیروی کار که از پس از همه‌گیری کرونا نیز ادامه دارد، در نتیجه فقدان بی ثباتی اقتصادی در سراسر جهان و مشکلات اقتصادهای جهانی از کاهش تقاضا و آسیب به زنجیره‌های تامین به دلیل کمبود مواد خام، چالش‌های لجستیکی و افزایش هزینه‌هاست که شرکت‌ها را وادار کرد تا بودجه خود را مجددا ارزیابی کنند و برای اطمینان از ثبات مالی تصمیمات دشواری اتخاذ کنند.

دیلیوت( Deloitt) یک شرکت مشاوره متخصص در بازار کار می‌گوید برخی از مدیران شرکت ها اخراج کارگران را اقدامی ضروری برای شرکت‌ها برای انطباق با پویایی‌های متغیر بازار، افزایش کارایی و حفظ پایداری بلندمدت می‌دانند.

کد خبر: ۲۶۱٬۶۰۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha