سید مجید حسینی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: بیمه مهندسان را از طریق شورای مرکزی در دوره نهم پیگیری میکردیم که یکی از خواستههای به حق مهندسان بود و جزو اولویتها قرار گرفت.
رئیس کمیسیون بیمه و خدمات رفاهی شورای مرکزی نظام مهندسی بیان کرد: تلاشها و پیگیریهای زیادی انجام دادیم تا مهندسان مشمول بیمه تامین اجتماعی شوند.
وی ادامه داد: در ابتدا صحبت بر این بود که مهندسان به شیوه کارگران ساختمانی بیمه شوند که در این بیمه با اخذ درصدی از درآمد صدور پروانه ساخت، حق بیمه سهم کارفرما توسط شهرداری تامین میشد و کارگران مربوطه با دریافت کارت مهارت از فنی و حرفهای در یکی از شاخههای هشتگانه و ارائه آن به تامین اجتماعی و با پرداخت هفت درصد بیمه می شدند.
حسینی اضافه کرد: پیگیریهای زیادی کردیم که مهندسان ساختمان از این طریق بیمه شوند اما تامین اجتماعی آن را نپذیرفت و عنوان کرد که ۵۰۰ هزار نفر از طریق بیمه کارگران ساختمانی در سال ۱۴۰۱ بیمه شدند که با درخواست مجدد به ۷۰۰ هزار نفر رسیده است و مقرر شده سالانه یک میلیون و دویست هزار نفر از این طریق بیمه شوند.
رییس کمیسیون بیمه و خدمات رفاهی شورای مرکزی نظام مهندسی گفت: در اولین جلسه با رئیس مجلس شورای اسلامی موضوع را مطرح کرده و آنها پذیرفتند و قول همکاری و مساعدت دادند تا بیمه مهندسان پیگیری شود و مقرر شد از محل ماده ۳۹ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان تامین مالی انجام شود.
حسینی ادامه داد: این موضوع ابتدا در کمیسیون تلفیق و سپس در صحن مطرح و مصوب شد و امیدواریم که شورای نگهبان آن را تایید کند.
وی با بیان این که بزرگترین خواسته مهندسان محقق می شود، گفت: ۶۰۰ هزار مهندس در کل کشور در رشتههای هفتگانه نظام مهندسی داریم که حدود ۲۰۰ هزار نفر آنها پروانه اشتغال دارد که در مرحله اول این افراد مشمول بیمه خواهند شد.
طبق گفته حسینی ۲۰ درصد سهم بیمه توسط دولت و هفت درصد توسط خود مهندس پرداخت خواهد شد.
نظر شما