به گزارش خبرنگار بازار، حجت الاسلام سید کاظم موسوی قبل از ظهر شنبه در نشست با فعالان اقتصادی در اردبیل اظهار کرد: ظرفیت تولید سیب زمینی در استان اردبیل ۸۵۰ هزار تن است که از این میزان ۲۵۰ هزار تن نیاز خوراکی و واحدهای فرآوری این استان و مابقی باید در کوتاهترین زمان صادر شود.
وی تصریح کرد: با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی و اقتصاد و دارایی از این هفته صادرات سیب زمینی به کشورهای همسایه به ویژه آذربایجان آغاز می شود و قرار است تعهد پیمان سپاری ارزی برای صادرکنندگان خرد نادیده گرفته شود.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش بر این است تا قبل از فاسد شدن محصولات تولید شده امسال که در انبارها نگهداری می شود، امکان صادرات آن فراهم آمده و تنظیم بازار و جلوگیری از ضرر و زیان کشاورزان به عنوان یک اصل اساسی مورد توجه قرار گیرد.
استقلال بانک مرکزی در برنامه هفتم توسعه
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در برنامه هفتم توسعه قرار شد تا بانک مرکزی استقلال کامل پیدا کند تا در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها به شکل درست عمل کند.
حجت الاسلام موسوی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: بانک مرکزی باید راهکار درست و منطقی را برای تجار در ارزآوری از کشورهای دیگر مهیا کند که قطعا در سال مهار تورم و رونق تولید سعی بر ارزآوری بیشتر از مسیر صادرات است.
وی اضافه کرد: بخشی از درآمدهای ارزی کشور از طریق صندوق توسعه ملی ذخیره شده و بخش دیگر نیز برای واردات اختصاص پیدا می کند.
حجت الاسلام موسوی به واردات ماشین آلات کارخانه ها و واحدهای تولیدی با کمترین موانع اشاره کرد و ادامه داد: واحدهای تولیدی برای توانمندی می توانند بر اساس قوانین مصوب واردات ماشین آلات و مواد اولیه را انجام دهند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اتاق بازرگانی در توانمندسازی صادرکنندگان و تجار گام های مؤثری برداشته و قطعا سعی بر خروج از تعلیق کارت بازرگانی تجار و بازرگانان است.
نظر شما