۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
گام اول برای مهاجرت معکوس؛ ایجاد ۷۰۰ شغل پایدار در خوزستان| رونق کشاورزی با توسعه سیستم آبیاری
به همت بنیاد برکت صورت گرفت؛

گام اول برای مهاجرت معکوس؛ ایجاد ۷۰۰ شغل پایدار در خوزستان| رونق کشاورزی با توسعه سیستم آبیاری

عبداله ‌پور مجری بنیاد برکت در استان خوزستان گفت: به همت این بنیاد تا به امروز حدود ۷۰۰ شغل مستقیم در استان ایجاد شده که بیشتر آن ها در حوزه کشاورزی است و سبب مهاجرت معکوس روستاییان شده است.

به گزارش بازار؛ امین عبداله ‌پور مجری بنیاد برکت در استان خوزستان بیان داشت: با توجه به گسترش سیستم نوین آبیاری تحت فشار در طرح ‌های مورد حمایت بنیاد برکت در مناطق مختلف، شاهد تولید محصولاتی از جمله خربزه و هندوانه بوده‌ ایم که زمینه ایجاد شغل و رونق تولید محصولات کشاورزی شده است.

وی افزود: برای ایجاد اشتغال در استان خوزستان حدود یک هزار و ۶۰۰ طرح برنامه ریزی شده بود که تا به امروز ۶۴۲ طرح مورد موافقت قرار گرفته و زمینه ساز ایجاد اشتغال در این استان شده و مابقی طرح‌ها هم در مرحله تشکیل پرونده هستند.

شروع مهاجرت معکوس خوزستانی ها با ایجاد ۷۰۰ شغل پایدار| رونق کشاورزی با توسعه سیستم های نوین آبیاری

این مجری بنیاد برکت در استان خوزستان ادامه داد: تنوع ایجاد اشتغال در استان خوزستان در شهرهای باوی، شوشتر، گتوند و حمیدیه بسیار زیاد بوده و بیشترین تمرکز هم در حوزه کشاورزی و پوشاک است همچنین در حوزه‌های خدماتی و فنی هم اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.

عبداله ‌پور با بیان اینکه در حوزه ایجاد زنجیره سبز اقدامات بسیار خوبی به ویژه در بخش افزایش تولید محصولات صورت گرفته است گفت: در بسیاری از روستاهای شهرستان باوی و حمیدیه با همکاری بنیاد برکت و پرداخت تسهیلات هدفمند علاوه بر کاهش مهاجرت شاهد افزایش تولید محصولاتی از جمله خربزه و هندوانه هستیم.

شروع مهاجرت معکوس خوزستانی ها با ایجاد ۷۰۰ شغل پایدار| رونق کشاورزی با توسعه سیستم های نوین آبیاری

مجری بنیاد برکت تصریح کرد: خط انتقال آبیاری تحت فشار، خرید اقلام مورد نیاز برای برقی کردن پمپ و تبدیل پمپ‌ های دیزلی به برقی را در حوزه کشاورزی در دستور کار خود قرار داده‌ایم و با انجام آبیاری تحت فشار اراضی تحت پوشش برای کشت محصولات را افزایش داده ایم.

وی یادآور شد: یکی از روستاهای تحت پوشش مربوط به شهرستان شوشتر پیش از ورود بنیاد برکت هیچ دسترسی به معابر و راه‌ها وجود نداشت و متاسفانه به دلیل نبود آب بخش زیادی از روستاییان مهاجرت کرده بودند، اما با ورود بنیاد برکت، آسفالت معابر و راه‌های روستایی و انجام آبیاری ۵۰۰ هکتار از اراضی به وسیله پمپ‌های آب انجام شد و هم اکنون تمامی اهالی این روستا بازگشته و شاهد کشت محصولاتی از جمله برنج هستیم.

عبداله‌ پور اظهار کرد: در حال حاضر تا به امروز حدود ۷۰۰ اشتغال مستقیم ایجاد شده که بخش عمده‌ای از آن‌ها در حوزه کشاورزی بوده و در بسیاری از مناطق شاهد تنوع تولید ۱۰ تا ۲۰ نوع محصولات کشاورزی هستیم.

کد خبر: ۲۵۵٬۰۱۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha