به گزارش خبرنگار بازار، علی محمد چوپانی بعدازظهر پنج شنبه در همایش ملی استاندارد در گرگان اظهارکرد: فرایندهای میدانی و شواهد و از آن است که مقوله استاندارد در کشور به سمت بهبود رفته و حالت تکاملی به خود گرفته است اگر به دنبال استاندارد فراگیر هستیم باید در وهله نخست نگرش و شیوه مدیریت را استاندارد کنیم.
وی ادامه داد: اگر به دنبال جامعه استاندارد هستیم باید استاندارد را در همه ابعاد مدیریتی مد نظر قرار دهیم، با داشتن نگرشهای سلیقهای و غیراستاندارد امکان فراگیری عنصر استاندارد در جامعه محقق نمیشود.
نائب رئیس اتاق بازرگانی گرگان افزود: اگر مدیر یک مجموعه و یا سازمانی استاندارد باشد میتواند تصمیماتی در در راستای فراگیری استاندارد در جامعه بگیرد.
چوپانی گفت: در حال حاضر به سبب تحریمها نمیتوانیم در فرایند تولید از تکنولوژیهای نوین استفاده کنیم و به ناچار باید از تکنولوژیهای نسل سه و چهار بهره بگیریم.
نائب رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: عدم دسترسی به فناوریهای نوین سبب میشود تا امکان رقابت با برخی از تولیدات کشورهای همجوار از ما سلب شود.
وی اظهارکرد: آزادسازی واردات خودرو بدون عوارض یکی از مهمترین خدماتی است که مدیران استاندارد می توانند اتخاذ کنند.
چوپانی افزود: ثمره صنعت خودروسازی در کشور ثبت حدود ۲۴ هزار کشته و همچنین مصرف ۱۳۰ میلیون سوخت است که این رقم دو برابر میزان متوسط جهانی است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی گلستان گفت: اگر سازمان استاندارد بر اساس اختیارات قانونی این خودروسازیها را تعطیل کند و به تمام کارکنان این واحدها حقوق هم پرداخت کند باز هم در هر سال حدود ۴۰ میلیارد دلار صرفهجویی خواهد شد.
وی ادامه داد: تا هنگامی که در کشور و ملی تصمیمات استاندارد نگیریم، نمی توانیم جامعه را به سمت استاندارد کامل هدایت کنیم.
چوپانی گفت: در تعیین استانداردها برای محصولات زراعی باید به مولفههای بسیاری توجه شود که از آن جمله اقلیم منطقه آن محصول است.
نظر شما