به گزارش خبرنگار بازار، عبدالله علیخانی، ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: در شش ماهه ابتدایی امسال ۳۲ عنوان بازرسی برنامهای را در استان به اجرا درآوردهایم و ۱۰۰ مورد بازرسی موردی بوده است.
مدیرکل سازمان بازرسی استان گلستان افزود: طی این مدت ۱۵ پرونده تخلفات، چهار پرونده کیفری، ۸۶ اقدام تخلفات کیفری داشتیم و در کل برای ۱۴۵ پرونده اقدام شده است.
علیخانی اعلام کرد که ۴۳ اقدام هشداری به دستگاههای اجرایی گلستان طی سال جاری اعلام شده است.
بازرس کل استان گلستان ادامه داد: ۷۰ نفر تحت تعقیب کیفری بوده و ۱۹۰ تخلفات اداری و انضباطی و نظامی در استان ثبت شده است.
وی گفت که در ۶۰ خلع ید در استان مستقیم حضور داشته و ۱۷ هکتار دیگر هم در دست اجرا است.
علیخانی همچنین ورود به پرونده تخلفات بانکی خبرداد و گفت: به عنوان مثال یک فقره پرونده به ارزش سه هزار دلار و ۵۹ میلیون ریال ارزش در دست بررسی است.
مدیرکل سازمان بازرسی گلستان در خصوص تولید هم گفت که طی شش ماه اخیر ۵۰ بازدید میدانی از واحدهای تولیدی استان انجام شده که درمورد موضوعاتی همچون پرداخت تسهیلات، امهال تسهیلات، مالیات، تامین اجتماعی، موضوعات تامین برق، صدور پروانه، پرداخت مطالبات، مشخص شدن حریم و مانند آن پیشنهاداتی داده شده است.
علیخانی بیان کرد: در شش ماه اول امسال ۵۰۰ شکایت و ۵۰۰ گزارش فساد داشتهایم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: چند رویکرد در کار سازمان بازرسی وجود دارد که مهمترین آنها اقدامات پیشگیرانه است که به همراه سایر دستگاهها آن را دنبال میکنیم.
مدیرکل سازمان بازرسی استان گلستان متذکر شد که از مهر ماه سال گذشته تاکنون ۶۰ هشدار برای دستگاههای اجرایی صادر شده است که رونوشت آن را برای استانداری و رئیس کل دادگستری ارسال شده است.
علیخانی با بیان این که هشدارها را پیگیری کرده و نتایج آن را هم دریافت میکنیم، ادامه داد: یکی از مشکلات ما بحثهای ساختاری و فرایندی است که باید گلوگاههای فساد در کشور شناسایی شود.
مدیرکل سازمان بازرسی استان متذکر شد: مبارزه با فساد و تخلفات به دو صورت شکایات و گزارشهای مردمی و بازرسی های سازمان است.
وی ادامه داد: احساس فساد در مردم وجود دارد و باید کار ریشهای و علمی انجام شود.
علیخانی گفت که هزار گزارش علیه دستگاه اجرایی داشتیم که تاکنون ۹۷۰ مورد بررسی شده و ۹۰۰ مورد آن غیرمستند بوده است.
وی نقش رسانه، ساختار نظارتی و فرهنگ سازی را از جمله اقدامات مهم در مبارزه با فساد برشمرد.
نظر شما