علی بهرام علی نژاد در گفتگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: استان گلستان در شاخص های اعلامی حوزه های عمرانی و پیمانکاری و همچنین در بودجه های عمرانی در رده های پایین کشوری قرار دارد.
دبیر انجمن پیمانکاران گلستان با اشاره به مطالبات پیمانکاران استان افزود: حاصل سفر رئیس جمهور به استان آنطور که باید به نفع پیمانکاران نبود و مطالبات آنها همچنان روی زمین مانده است.
وی اضافه کرد: اعتباراتی هم که گاها تزریق می شود در اختیار پیمانکاران قراردادهای بزرگ استان مانند «قرارگاه خاتم» قرار می گیرد و حق دیگر پیمانکاران مغفول می ماند.
به گفته وی؛ تورم غیر قابل پیش بینی، ارزش پول پیمانکاران را به شدت پایین می آورد زیرا برخی از آنان در حوزه راه و شهرسازی بیش از ۱۲ سال است که چشم انتظار مطالبات خود هستند.
وی از نمایندگان مجلس خواست به موضوع تبدیل اسناد خزانه به پول نقد که بین دستگاه های نظارتی و ذیحساب ها به محل مناقشه تبدیل شده است، ورود کنند.
علی نژاد گفت: در موضوعات مرتبط با پیمانکاران، دستگاه های اجرایی، مالیات، بانک ها و تامین اجتماعی هر کدام رأساً اقدام می کنند که این موضوع سبب ایجاد چالش شده است.
دبیر انجمن پیمانکاران گلستان افزود: امتیاز بومی بودن پیمانکاران ۲۰ درصد بود اما سه سال گذشته دیوان محاسبات به این موضوع ایراد وارد کرد و باعث شد سهم پیمانکاران بومی ابتر بماند.
وی تصریح کرد: ۹۷ درصد شرکت های پیمانکاری گلستان پایه پنج هستند که خلأ وجود شرکت های پایه بالا با لحاظ کردن امتیاز پیمانکاران بومی جبران خواهد شد.
نظر شما