به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، منصور عظیم زاده اردبیلی با بیان این مطلب اظهار داشت: عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاریهای شانگهای، پیمان بریکس و همچنین برنامه جامع ۲۵ ساله همکاریهای راهبردی مشترک میان ایران و چین، فرصتهای مناسبی جهت تقویت معاملات تجاری و اقتصادی فراهم کرده است.
وی ادامه داد: شرکت در این رویداد بین المللی امکان برقراری تماس مستقیم با سرمایه گذاران و تامین کنندگان بین الملی سرمایه فراهم کرده و همچنین به معرفی منطقه آزاد قشم به عنوان یک بازار هدف و مقصد جذاب برای جذب سرمایه های خارجی کمک می کند.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم افزود: در دو روز نخست برگزاری نمایشگاه بین المللی چین (CIFIT) مذاکرات خوبی با سرمایه گذاران علاقه مند در خصوص توسعه و تجهیز بنادر تجاری جزیره قشم و رونق بخشیدن به این حوزه صورت گرفته است.
به گفته عظیم زاده اردبیلی؛ پیگیری و جلب توجه سرمایه گذاران چینی برای حضور و سرمایه گذاری در موضوعات مرتبط با منطقه آزاد قشم مندرج در سند جامع همکاری راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین نیز از دیگر موضوعاتی است که شرکت در این رویداد بین المللی می تواند به تسهیل آن کمک کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: منطقه آزاد قشم با بیش از ۹۰ بسته سرمایه گذاری در حوزه های لجستیک، نفت و انرژی، صنعت، شیلات و گردشگری را در این رویداد بین المللی ارائه کرده که با استقبال خوبی از جانب فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران کشور چین مواجه شده است.
گفتنی است؛ بیست و سومین رویداد تجارت و سرمایه گذاری چین (CIFIT ۲۰۲۳) به عنوان تنها رویداد تشویق سرمایه گذاری چین برای تسهیل سرمایه گذاری های مشترک در دیگر کشورها در روزهای هشت الی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۲۳ میلادی (برابر با ۱۷ لغایت ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۲ هجری خورشیدی) در شهر شیامن کشور چین برگزار می شود.
نظر شما