۱۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
افزایش ۷۰ درصدی اعتبارات بنادر صیادی کشور در سال ۱۴۰۲

افزایش ۷۰ درصدی اعتبارات بنادر صیادی کشور در سال ۱۴۰۲

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با اشاره به تخصیص ۴۶۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های بنادر صیادی، از افزایش ۷۰ درصدی اعتبارات بنادر صیادی کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش بازار، مصطفی بهشتیان در گفتگویی اظهار داشت: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سازمان شیلات ایران در قالب سه طرح احداث، بهسازی و ساماندهی بنادر صیادی در سال جاری با افزایش ۷۰ درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است.

وی ادامه داد: براساس مصوبه امسال، حدود ۴۶۰ میلیارد تومان به پروژه‌های بنادر صیادی تخصیص خواهد یافت.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران خاطرنشان ساخت: این میزان اعتبار مصوب برای بنادر صیادی در سال آینده در حالی است که با توجه به تورم موجود، میزان نیاز شیلات برای پیشبرد پروژه‌های بنادر صیادی ۸۰۰۰ میلیارد ریال برآورد و اعلام شده بود.

وی اذعان داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، ۲۱۵ میلیارد تومان در طرح بهسازی، ۱۲۵ میلیارد تومان در طرح ساماندهی و ۱۲۰ میلیارد تومان در طرح احداث هزینه خواهد شد.

به گفته بهشتیان، سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد اعتبارات مصوب تخصیص یافت که دلیل آن به تخصیص اعتبارات سفرهای استانی ریاست جمهوری مربوط می‌شود که علاوه بر اعتبارات مصوب مجلس به بنادر صیادی در سال گذشته تخصیص یافت.

وی به این که اعتبارات مصوب امسال بین تمام پروژه‌های صیادی در حال احداث، بهسازی و یا ساماندهی تقسیم خواهد شد، عنوان کرد: البته بنابه اولویت‌های تعیین شده از سوی سازمان شیلات ایران، برخی پروژه‌های صیادی اعتبارات بیشتری دریافت خواهند کرد.

به گفته معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، اولویت بودجه پروژه‌های توسعه بنادر ماهیگیری در سال ۱۴۰۲، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، لایروبی بنادر و تأمین امکانات ایمنی بنادر است.

این مقام مسوول در سازمان شیلات ایران در ادامه گفته‌های خود تاکید کرد: پروژه‌های بنادر صیادی هندیجان و آبادان در خوزستان، بندرعباس، گوگسر و درگهان در هرمزگان و جفره در بوشهر جزء پروژه‌های احداث بنادر صیادی محسوب می‌شوند.

وی اذعان داشت: همچنین پروژه‌های بنادر صیادی بستانه، هندیجان، گوگسر، خورآذینی، امام خمینی و بندرعباس جزء طرح‌های احداث و پروژه‌های بنادر صیادی رستمی، کنگ، بابلسر، نهرقصر و خارگ در زمره طرح‌های بهسازی بنادر صیادی قرار می‌گیرند.

بهشتیان افزود: پروژه‌های بنادر صیادی رأس میدانی، تنگ، جفره، خور ابوخضیر، آبادان و عامری در زمرۀ طرح‌های ساماندهی قرار می‌گیرند.

کد خبر: ۲۴۲٬۳۳۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha