به گزارش بازار، سیاوش احمدی میرقائد با بیان این مطلب اظهار داشت: پرواربندی این تعداد دام در قالب طرح تولید قراردادی گوشت قرمز با قرار دادن نهاده دامی مدتدار و ارزانقیمت در اختیار عشایر انجام میشود.
وی افزود: پیشبینی میشود در پایان مدت پرواربندی، ۱۰ هزار تن به تولید گوشت قرمز در کشور توسط عشایر افزوده شود.
احمدی میرقائد به تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر کشور اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح به ثبات قیمت و جلوگیری از نوسانات قیمت گوشت قرمز کمک میکند.
وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری عشایر کشور، یادآور شد: ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد از صنایع دستی سنتی کشور توسط عشایر تامین میشود.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: جامعه عشایری کشور دارای پتانسیلهای فراوانی است و دولت بهعنوان خدمتگزار این جامعه، تلاشهای گستردهای را در راستای ارتقای شاخصهای توسعه در مناطق عشایری بهکار گرفته است.
به گفته وی، تامین آب آشامیدنی پایدار برای عشایر یکی از مهمترین تلاشهای دولت و سازمان امور عشایر ایران در ارتقای شاخصهای توسعه در مناطق عشایری است.
احمدی میرقائد ایجاد سرپناههای ایمن در مناطق عشایری را ضروری دانست و افزود: در یکسال اخیر مطالعات ایجاد سرپناه ایمن برای عشایر انجام گرفته و این طرح اکنون به مرحله اجرا رسیده است.
وی ادامه داد: در این طرح جایگاههای سیمانی ۵۰ مترمربعی برای برپایی چادرهای عشایر ساخته میشود.
نظر شما