«الکساندر دو جونیاک» دبیرکل این انجمن گفت: هر روزی که می گذرد ۲۳۰ میلیون دلار به ضرر سال جاری این صنعت اضافه میکند. میانگین ضرر به ازای هر مسافر حدود ۳۸ دلار برآورد شده است.
IATA هشدار داد که در سال ۲۰۲۱ و همزمان با تقلای ترافیک هوایی برای احیا و کاهش کرایهها توسط خطوط هواپیمایی برای برتری در رقابت، ضرر این بخش به ۱۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
دو جونیاک در ادامه گفت که خطوط هوایی در سال ۲۰۲۱ همچنان از نظر مالی شکننده خواهند بود و «رقابت شدیدتری» را پیش بینی کرد. وی افزود: این موضوع انگیزه های مسافران را برای بازگشت به آسمان و استفاده از هواپیما تقویت خواهد کرد.
براساس پیش بینی IATA ُ، درآمدهای این بخش در سال ۲۰۲۱ به ۵۹۸ میلیارد دلار افزایش پیدا خواهد کرد. مطابق برآورد این نهاد، شمار مسافران در سال جاری به ۲.۲۵ میلیون نفر کاهش پیدا می کند و در سال ۲۰۲۱ به ۳.۳۸ میلیون خواهد رسید که البته همچنان نسبت به سطوح سال گذشته بیش از ۲۵ درصد کمتر است.
کرایه ها در سال جاری ۱۸ درصد کاهش خواهد یافت که خود به کاهش ۲۴۱ میلیارد دلاری درآمدهای صنعت مسافربری هوایی کمک می کند. بر اساس اعلام IATA، به دنبال زمین گیر شدن گسترده هواپیماهای مسافربری، باربری هوایی که بخش کوچکی از این صنعت را شامل می شود کمی از ضرر را جبران کرده و با افزایش قیمت ها به بالای ۳۰ درصد، به افزایش درآمدها به نزدیکی های رکورد ثبت شده ۱۱۱ میلیارد دلار کمک کرده است.
اگرچه نرخ ابتلا به کووید-۱۹ در بازارها به شدت کاهش یافته، اما خطوط هوایی همچنان با محدودیت های جسته و گریخته مسافرتی و مصرف کنندگان محتاط مواجه هستند.
نظر شما