به گزارش خبرنگار بازار، در پی کاهش شاخص دلار به پایینترین سطح خود طی ۱۵ ماه اخیر، قیمت جهانی نفت به طور متوسط ۱% افزایش یافت.
بر اساس این گزارش، کارشناسان معتقدند که دیگر عامل تاثیر گذار بر قیمت نفت، انتشار آمار ترکیبی اقتصاد آمریکا طی روزهای اخیر بوده که نشانگر کاهش شیب تورم در این کشور است؛ موصوعی که می تواند منجر به قطع اجرای سیاست افزایش نرخ بهره بانکی در آمریکا و بهبود وضعیت کارخانه های تولیدی در این کشور شود.
بر همین اساس، طی روز سه شنبه قیمت هر بشکه نفت خام دریای برنت با ۱.۴ درصد افزایش به ۷۹.۶۰ دلار رسیده و این در حالیست که هر بشکه نفت وست تگزاس در بازارهای جهانی با افزایش ۱.۷ درصدی روی ۷۵.۳۷ دلار معامله شد.
با اینحال باید در نظر داشت که افزایش ۲۵ واحدی نرخ بهره بانکی در آمریکا برای جلسه کمیته بازار آزاد فدرال این ماه که قرار است در روزهای ۲۵ و ۲۶ جولای (ماه جاری) برگزار شود، تقریبا قطعی بوده و می تواند تاثیری منفی بر روز بازارهای مالی از جمله بازار نفت بر جای بگذارد. اما بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقدند که کاهش شیب افزایش قیمت ها در ایالات متحده می تواند جلوی اجرای این سیاست برای ماه های آتی را بگیرد.
نظر شما