قاسم محمدی در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: در قالب کشت پاییزه دو هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی مرغوب و مستعد کشت و صنعت مغان به کاشت گندم اختصاص یافته بود که عملیات برداشت این محصول از چند روز پیش شروع شده است.
وی میزان تولید محصول استراتژیک گندم را در این بنگاه اقتصادی ۲۵ هزار تن اعلام کرد و گفت: به رغم خشکسالی کارشناسان مجرب کشت و صنعت مغان سعی کردند تا با تأمین منابع آب به شکل مدرن به تولید و افزایش بازدهی این محصول در منطقه کمک کنند.
مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان تصریح کرد: با کاشت ارقام متنوع و پرمحصول سعی کردیم تا تولید مناسبی را در اراضی حاصلخیز این منطقه شاهد باشیم که بخشی از تولیدات به صورت نهاده و بذر مورد نیاز در مراحل پروسس قرار می گیرد.
محمدی افزود: سال گذشته هفت تن به ازای هر هکتار و امسال هشت تن به ازای هر هکتار اراضی گندم برداشت محصول را شاهد خواهیم بود که در مجموع تولیدات کشت و صنعت مغان در این محصول پربازده پنج برابر رشد نشان می دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سطح زیر کشت محصول گندم کشت و صنعت مغان نیز در مقایسه با سال زراعی گذشته ۲۰ درصد رشد یافته و تلاش ما بر این است تا این ظرفیت را همچنان ارتقا دهیم.
محمدی ضرورت توسعه صنایع فرآوری را در کشت و عمل آوری محصولاتی نظیر گندم یادآور شد و اضافه کرد: ما به راحتی می توانیم با تکمیل زنجیره تولید و ارزش افزوده در این بخش بیشترین منابع درآمدی را نصیب منطقه مغان و استان اردبیل کنیم.
مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان بیان کرد: با توجه به تولید کیفی ترین محصول گندم با همراهی سرمایه گذاران تلاش می کنیم تا صنایع تبدیلی و غذایی را در مجموعه عظیم کشت و صنعت مغان دایر و راه اندازی کنیم تا امکان فرآوری این محصولات به وجود آید.
نظر شما