حامد کیخسروی در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: برنامه آبادانی و پیشرفت منظومه های روستایی در قالب رویکرد آمایشی و در برنامه ریزی های روستایی به عنوان یک حرکت مؤثر مهم و ارزشمند تلقی می شود.
وی تصریح کرد: در قالب این طرح سعی بر این است تا بعد از انجام مطالعات در سطح سکونتگاه های روستایی، شرایطی فراهم آید تا روستاییان به توانمندی اقتصادی، عمران و آبادانی و پیشرفت مناسب دست پیدا کنند.
مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل مربوط به ناهمگونی های مکانی، فضایی و رشد نامناسب شهرها ناشی از نارسایی ساختاری، کارکردی روستاها است.
کیخسروی ضرورت بازنگری در رویکردهای بخشی نگر را یادآور شد و افزود: تلاش بر این است تا تسهیل فرآیندهای اجرایی را با محوریت عمران و آبادانی روستاها شاهد باشیم و شرایطی به وجود آید تا برنامه آبادانی و پیشرفت منظومه های روستایی به شکل یکپارچه، هماهنگی و فراگیر به انجام برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: محتوای این برنامه بر ترغیب حکمروایی محلی از طریق مشارکت های مردمی و تقویت فعالیت ها و همچنین توسعه روابط و مناسبت های کارآمد است.
کیخسروی اضافه کرد: در قالب این برنامه سعی بر این است تا جنبه های محیط طبیعی، بوم شناختی، کالبدی، فضایی، فرهنگی، اجتماعی و... مد نظر قرار گرفته و حرکت های مؤثری را در این بخش شاهد باشیم.
وی بیان کرد: در این برنامه سعی بر اجرای طرح های توسعه اقتصادی، اشتغالزایی روستایی، طرح هادی روستایی با رویکرد گردشگری و طرح های دیگری است که نمونه آن را در هیر شاهد هستیم که با محوریت گردشگری، توسعه باغات و صنایع تبدیلی انجام می شود.
کیخسروی اهداف این برنامه را بهره برداری سازگار و پایدار از منابع طبیعی، افزایش تاب آوری منظومه در مقابل مخاطرات محیطی، تقویت مشارکت دست اندرکاران و شبکه های تعاملات اجتماعی، توسعه زیرساخت ها و امکانات، تقویت هماهنگی فرابخشی و... اعلام کرد.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در هر منظومه برنامه های متناسب با امکانات و محدودیت های منظومه با رویکرد مشارکتی تدوین شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا منظومه های انتخاب شده در استان بر اساس شاخص هایی که ابلاغ شده در نظر گرفته شده و با پیشنهاد بنیاد مسکن و تأیید استانداری انتخاب و اجرایی شود.
نظر شما