علی جعفری در گفتوگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه سرویس هر دستگاه کمباین بیش از ۳۰ میلیون تومان هزینه دارد،آماده سازی کمباین را قبل از برداشت محصولات کشاورزی ضروری دانست.
وی با اشاره به اینکه سرویس از دستگاه کمباین هزینهبر است، با تاکید بر اینکه سرویس کمباین باید قبل از برداشت محصولات زراعی و شالیزاری سرویس شود،افزود: این مسئله سبب میشود تا دستگاه در حال برداشت دچار خرابی و مشکل نشود.
وی ادامه داد: سیتکا، شکمه و دهنه، خرمنکوب بالا، گیربکس از جمله بخش هایی است که نیازمند سرویس و تعمیر دارد زیرا در کاهش ضایعات محصولات موثر خواهد بود.
این تعمیرکار کمباین با بیان این که کمباین های برداشت گندم و جو بزرگتر از کمباین های شالی است، تصریح کرد: به تازگی کمباین های کولردار وارد بازار شده است و این مسئله به رفاه رانندگان این ادوات سنگین کمک بیشتری میکند.
وی از کمباین داران خواست تا در نگهداری اداوات کشاورزی حساسیت و دقت بیشتری داشته باشند و با سرویس های به موقع به کاهش ضایعات محصولات کمک کنند.
مازندران ۱۰۰ هزار هکتار مزارع گندم و جو و ۲۱۵ هزار هکتار شالیزار دارد که ۹۰ درصد آن به صورت مکانیزه و با کمباین برداشت می شود.
نظر شما