به گزارش بازار، مجید عمیدپور در مراسم پیشراهاندازی طرح پایلوت آبشیرینکن جذبی شرکت فولاد هرمزگان، بیان کرد: در این مجموعه از تحقیقات دانشبنیان به خوبی حمایت میشود و طرح آبشیرینکن جذبی نیز از این دست فعالیتها است که با همکاری دانشگاه هرمزگان انجام شده و فناوری نسبتا جدیدی در دنیا در این زمینه به شمار میرود.
وی افزود: نقطه قوت این طرح نسبت به سایر روشهای رایج، کاهش مصرف انرژی است و در صورتی که به مرحله طراحی نهایی و به صنعتی شدن برسد، میتواند یکی از بهترین راهکارها برای تامین آب صنایع سواحل جنوبی کشور باشد.
رئیس پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه شرکت فولاد هرمزگان یک فضای دانشبنیان در صنعت ایجاد کرده و این باعث دلگرمی و خوشحالی است، تصریح کرد: امیدوار هستیم طرح پایلوت آبشیرینکن جذبی در فولاد هرمزگان به ثمر برسد و شاهد بروز یکی از تکنولوژیهای نوین در کشور در تولید آب شیرین از دریا باشیم.
عمیدپور ادامه داد: یکی از مسائل تکنولوژی، تولید فولاد سبز است و مفهوم آن در وزارت نیرو این است که فولادسازان برای تولید محصول به سمت استفاده از انرژیهای نو و تجدیدپذیر حرکت کنند و رویکرد کاهش شدت مصرف انرژی و آب در تولید فولاد داشته باشند.
وی بیان کرد: در کشور برای تامین پایدار آب و به ویژه انرژی صنعت فولاد با مشکلاتی مواجه هستیم بنابراین انجام چنین فعالیتهای دانشبنیانی در حوزه آب و برق بسیار مهم هستند و از مسئولان شرکت فولاد هرمزگان و همه حاضران در این پروژه درخواست دارم که همین رویکرد را تداوم بخشند.
رئیس پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه طرحهایی در وزارت نیرو در حوزه خانگی در دستور کار است، گفت: یکی از این طرحها، طرح پاداش خانگی برای کاهش مصرف برق و تشویق خانوارها برای صرفهجویی در مصرف انرژی است. به دنبال آن هستیم تا با مشوق کاهش مصرف برق در بخش خانگی، بتوانیم انرژی مورد نیاز صنایع را تامین کنیم.
عمیدپور تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که صنعت فولاد در سال جاری کمترین نگرانی را بابت تامین برق داشته باشد.
وی با بیان اینکه صنعت برق نیز مانند همه صنایع کشور با چالشها و محدودیتهای متعددی دست و پنجه نرم میکند، گفت: از دیگر راهکارهای تامین برق صنایع میتوان به مشارکت آنها در ساخت و تامین انرژی مانند ساخت نیروگاههای جدید و احداث نیروگاههای تجدیدپذیر اشاره کرد.
نظر شما