۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵
تامین ۷درصد تولید ناخالص داخلی توسط اقتصاد دیجیتال

تامین ۷درصد تولید ناخالص داخلی توسط اقتصاد دیجیتال

غیابی، مدیر عامل اندیشکده فرصت آفری گفت: برگزار کننده استیج اینوتکس ۲۰۲۳ هم اکنون ۷ درصد تولید ناخالص داخلی توسط اقتصاد دیجیتال صورت می‌گیرد.

به گزارش بازار، رضا غیابی مدیر عامل اندیشکده فرصت آفرین، برگزار کننده این دوره از استیج اینوتکس با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال در کشور گفت: با توجه به این‌که ما کشوری هستیم که بنای اقتصاد آن نفتی بوده است، اقتصاد دیجیتال اثر بسیار زیادی در کشور می‌گذارد.

غیابی، با اشاره به تاریخچه برگزاری نمایشگاه اینوتکس در ۱۱ دوره قبلی افزود: مهمترین دستاورد اینوتکس این بوده که اکوسیستم استارتاپی کشور را زیر یک سقف آورده و رویدادی برای چاره اندیشی استارتاپی ایجاد کرد.

وی افزود: زمانی ۲درصد از تولید ناخالص داخلی را اقتصاد دیجیتال تشکیل می‌دهد، اما در حال حاضر ۷درصد از تولید ناخالص داخلی را اقتصاد دیجیتال تشکیل می‌دهد. در سال ۲۰۱۴، ایران بزرگترین رشد زیست بوم اقتصادی را در دنیا ثبت کرده است.

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳، مدیر عامل اندیشکده فرصت آفرین گفت: در حال حاضر ۲۲۷هزار نفر در شرکت‌های دانش بنیان کار می‌کنند و در هر شرکت ۳۵ شغل ایجاد شده است و این عددقابل توجهی است و می‌توانیم ببینیم که اکوسیستم نوآوری چه اثر خوبی در کشور دارد.

آقای غیابی گفت: ۸۴درصد مردم در حال حاضر کشور از اینترنت استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد مردم تلفن همراه هوشمند دارند.

وی گفت: به وجود آمدن زیست بوم نوآوری که بازیگران زیادی دارند کم و خالی از چالش نیست و نبوده است و شاهد این هستیم که هر چند چالش‌هایی که اقتصاد دیجیتال با آن روبه رو می‌شود نیز به همین منوال نیز بزرگتر می‌شود، اما ما ایرانیان هموراه در پیدا کردن چاره متخصص هستیم. وی با اشاره به اینکه ۶۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال است و فعالیت‌هایی که صورت گرفته، اما به نظر می‌رشد که موج اول استارتاپی کشور به هر دلیلی رو به خاموشی می‌رود و موج‌های جدیدی در راه است.

مدیر عامل اندیشکده فرصت آفرین افزود: در روز اول برگزاری استیج در خصوص استارتاپ‌ها و چالش‌های موجود و پیش رو پنل‌هایی با حضور بازیگران این اکوسیستم برگزار می‌شود. استیج اینوتکس یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ است که در آن بیش از ۳۰ ساعت سخنرانی، پنل و گفتگوی هیجان‌انگیز و چالشی با هدف فرهنگ‌سازی کارآفرینی، شنیدن ناشنیده‌ها و همچنین ایجاد انگیزه در جوانان برگزار می‌شود.

به نقل از به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳، در چهار روز برگزاری نمایشگاه در بخش استیج اینوتکس در خصوص موضوعاتی، چون «تاب‌آوری کسب‌وکارها»، «چالش‌های پیش روی اکوسیستم»، «فینتک»، «فناوری‌های تحول‌ساز»، «سرمایه‌های انسانی»، «پنجره‌های آینده» بحث و تبادل نظر می‌شود. دوازدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ از امروز تا ۲۲ اردیبهشت ماه به مدت ۴ روز در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

در دوازدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور، بیش از ۷۰ هزار مخاطب فعال در حوزه کسب‌وکار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار و ۲۰ رویداد و بخش جانبی حضور دارند. در این رویداد جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه معرفی می‌شود.

کد خبر: ۲۲۰٬۰۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha