سمیه قربانی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به عوامل تخریب طبیعت و جنگل، چرای بیش از حد و مخرب دام در سال جنگلی، قطع درختان به رغم اجرای طرح تنفس را از جمله مشکلات برشمرد و گفت: همچنین روند پرشتاب توسعه اقتصادی فشار بر عرصه های جنگلی را بیشتر کرده است.
وی بابیان این که چوب ماده اولیه بسیاری از صنایع چوبی به شمار می رود، افزود: فرآورده های مختلف از چوب تهیه و تامین می شود از این رو برای افزایش عمر مفید و زیبایی چوب برنامه ریزی کرد.
وی کاشت گونه های تندرو چوب را راهکاری برای جبران محدودیت به منابع چوبی بیان کرد و گفت: همچنین بایدفرآورده های چوبی را مقابل عوامل طبیعی و غیرطبیعی مخرب افزایش داد و هوازدگی از جمله عوامل تخریب به شمار می رود.
قربانی با عنوان این که مصرف چوب در نمای ساختمان ها افزایش پیدا کرده است، افزود: باید تدابیری اتخاذ کنیم تا ا چوب های به کار رفته در نما ماندگاری بیشتری داشته باشند و در همه جای دنیا برای آن فکری شده است تا زیبایی چوب حفظ شود.
این استاد دانشگاه با بیان این که باید برای افزایش عمر و کیفیت فرآورده های چوبی برنامه ریزی کرد، خواستار بهره گیری از طرح های دانش بنیان در این زمینه شد.
نظر شما