به گزارش بازار به نقل از شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، علیاکبر نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در آیین امضای این تفاهمنامه با تأکید بر استقرار شبکه و راهاندازی سرویس خدمات ارتباطی پایدار و امن گفت: با توجه به گستردگی شبکه سوخترسانی در کل کشور در ۳۷ منطقه عملیاتی و ۲۳۲ ناحیه، نیازمند زیرساخت ارتباطی قوی با تابآوری بالا و پایدار بودیم که امید است این تفاهمنامه مشترک منشأ خیر برای خدماترسانی به مردم کشور باشد.
وی افزود: پایداری شبکه ارتباطی بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ جایگاه عرضه سوخت بنزین و نفتگاز سراسر کشور و توزیع نظاممند فرآوردههای نفتی با کارت هوشمند سوخت در درجه اول اهمیت است و همسو با همین اهداف، تقویت ارتباطات مخابراتی در مناطق شرق و جنوب شرقی کشور در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی امنیت و اقدامات پیشگیرانه در تبادل اطلاعات بین مناطق، نواحی و مجاری عرضه کشور را حائز اهمیت دانست و افزود: بحث اهمیت امنیت تبادل اطلاعات با توجه به تجربیات گذشته حملات سایبری بر کسی پوشیده نیست و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران نیز در این مراسم گفت: مخابرات ایران بهعنوان یک اپراتور مادر که به کل اپراتورهای جزء سرویس میدهد، بهترین و امنترین انتخاب است.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت زیرساخت ارتباطی با امضای این تفاهمنامه برعهده شرکت مخابرات است، اظهار کرد: مطالعه و امکانسنجی جهت استقرار شبکه و راهاندازی سرویس خدمات ارتباطی پایدار و امن بهصورت مدیریتشده بر بستر شبکه اختصاصی و غیراشتراکی جهت تأمین نیازمندیها شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، موضوع این تفاهمنامه است.
نظر شما