به گزارش خبرنگار بازار، سیدابراهیم رئیسی صبح پنج شنبه در مراسم جشن احیای ۱۶۰ واحد تولیدی و صنعتی خوزستان که همزمان با سفر استانی، در شهر دزفول برگزار شد اظهار کرد: بسیار خرسندم که امروز در جمع کارآفرینان، سرمایهگذاران و فعالان صنعتی و اقتصادی در استان خوزستان و شهر شهیدپرور و مقاوم دزفول هستم.
وی افزود: ابتدا به همه شهدا، جانبازان، آزادگان و خانوادههای معظم شهدا در شهرستان دزفول و سایر شهرستانهای خوزستان ادای احترام میکنم. نام دزفول همراه با مقاومت و ایستادگی و استقامت در مقابل هجمههای بی رحمانه دشمن است؛ شهدایی که برای عزت، اقتدار و افتخار کشور از جان خود گذشتند.
رئیس جمهور گفت: امروز خوزستان و دزفول برای ما نماد مقاومت، ایستادگی و احساس مسئولیت است، وقتی که در استان خوزستان شاهدیم به اینکه واحدهای صنعتی که به مرور زمان دچار تعطیلی و کُندی شده بودند به دست توانای متخصصان و کارآفرینان دوباره راه اندازی شده، بسیار خرسند میشویم.
رئیسی عنوان کرد: رئیس ستاد احیای واحدهای صنعتی اعلام کرد احیای چهار هزار و ۲۰۰ واحد در کشور انجام شده است که از همه دست اندرکاران تقدیر میکنیم، امروز هم ۱۶۰ واحدی که در خوزستان احیا شد از ۱۰ غرفه بازدید کردم، مسئولان مربوطه از تعطیلی ۱۰ ساله خبر میدادند. برخی غرفهها توضیح دادند که امروز ۱۷۰ کارگر و برخی ۱۰۰ یا ۶۰ نفر مشغول به کار شدند؛ تولید و اشتغال فعال شده و چرخهای تولید راه افتاده است.
رئیس جمهور عنوان کرد: هزاران میلیارد تومان از پول و سرمایه راکد مردم به کار افتاده و هزاران شغل ایجاد شده و محصولاتی که تولید شده، برخی از آنها مصرف داخلی دارند و علاوه بر تأمین نیاز داخلی، زمینه صادرات دارد و تجاری سازی شده است. بعد از هشت تا ۱۰ سال انجام این کار بسیار ارزشمند است، در سال رشد تولید، اقتضا میکند تلاش مضاعفی داشته باشیم و کارهای بیشتری انجام و واحدهای بیشتری به چرخه تولید برگردند
وی عنوان کرد: قابل دفاع نیست در شهر و دیاری که مردان و زنان مقاومی بودند که از عزت کشور دفاع کردند و افتخار و اقتدار آفریدند، جوانشان بعد از فارغ التحصیلی بیکار باشد. مسئله بیکاری بسیار ما را رنج میدهد که باید به یک گنج دستیافتنی تبدیل شود؛ باید گنجهای کشور را شناسایی و از آن بهره مند شد و یکی از گنجهای پربها در کشور، جوانان و نیروی انسانی کارآمد، تحصیلکرده، آماده کار و تلاش است و نباید آن را از دست داد.
رئیسی تصریح کرد: سرمایه مادی و معنوی در کشور کم نیست فقط باید درست به کار گرفته شود؛ امروز در خوزستان ظرفیت و امکانات کم نداریم فقط باید آنها را به کار گرفت، آمادگی دولت برای حمایت از کارگاهها و کارخانجات صنعتی تعطیل شده اعلام میشود. آنهایی که تعطیل شده را دوباره فعال و حتی بخش غیر فعال واحدهای فعلی را نیز باید فعالتر کرد؛ معتقدم پرداخت تسهیلات به کارگاههای آماده برای رشد تولید و افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در اولویت است.
رئیس جمهور بیان کرد: اینجا یک کار جهادی نیاز داریم، باید با درس گرفتن از روحیه بسیجی موجود در استان و الهام گرفتن از ارواح مطهر شهیدان و کارهای نشدنی را که انجام دادند، به صورت جهادی برای رفع بیکاری عمل کرد. با کار معمولی نمیتوان کارخانههایی را بعد از ۱۰ سال دوباره فعال کرد؛ دولت مؤظف به حمایت است و بخش ستاد احیای واحدهای صنعتی فعال است، تسهیلات موجود در کشور باید با اولویت به این واحدها پرداخت شود.
وی تصریح کرد: برای ایجاد یک کارگاه جدید سرمایههای بسیاری برای ساخت سوله و خرید تجهیزات نیاز است ولی وقتی این سرمایه گذاری قبلاً انجام شده باید برای فعال شدن این کارخانهها و کارگاهها تسهیلات خوبی را پرداخت کرد تا دوباره راه اندازی شود. نسبت به خوزستان و مردم این استان باید دین خود را ادا کنیم؛ همه دست اندرکاران باید این نگاه را داشته باشند و این ادای دین به رفع نیاز استان است. امروز نیاز استان به این است که هرچه سریعتر اشتغالزایی ایجاد شود و بیکاری را کاهش داد؛ بخشهای صنعتی باید فعال شود و این امور قابل انجام است.
رئیسی گفت: در سفر قبلی برای افتتاح پتروپالایشگاه آبادان به خوزستان آمدم و این بار هم شاهد سرمایه گذاری و راه اندازی برخی بخشها هستیم؛ حرکت این کارها باید یک مقدار سریع شود و این نیازمند انجام کار جهادی است. به امامزاده سبزقبا رفتم و ضمن ادای احترام به خانواده شهدا، آنها از مسئله بیکاری گلایه داشتند؛ خانوادهای که چند شهید داده اند به ما میگویند نمیخواهیم شاهد بیکاری باشیم و شما کاری کنید که زمینه اشتغالزایی شود. این خواسته به حق خانواده شهدا است که باید آن را عملیاتی و اجرایی کرد که مردم را شادمان کرده و خانوادهها را از نگرانی خارج و چرخه تولید را فعال میکند؛ با اشتغالزایی و رشد تولید، شاهد مهار تورم هم خواهیم بود.
وی افزود: نسبت به حمایت دولت مطمئن باشید چون این وظیفه دولت است؛ مسئولان استان نیز باید در این میدان جهادی حرکت کنند تا برکات الهی شامل حال آنها شود و شامل رشد و پیشرفت بیش از گذشته خواهیم بود. توقع از همه مدیران کشوری انجام کار جهادی است چون با کار عادی امکان دریافت نتیجههای خوب نیست چون در کشور عقب ماندگی داریم و اگر سالی یک میلیون مسکن ایجاد میشد، امروز مشکلی نداشتیم و مشکلات ایجاد شده برای این است که فاصله کارهای انجام شده تا رفع نیاز خیلی زیاد است.
نظر شما