به گزارش خبرگزاری بازار، کمال رضایی اظهار کرد: شرایط تحریم ها، نوسانات شدید ارزی، کمبود منابع نقدینگی و منابع مالی را از مهترین عوامل رکود و جاماندن این واحدها از چرخه تولید برشمرد.
وی احیای واحدهای صنعتی نیمه فعال منطقه را راهکار رسیدن به اهداف (رونق تولید) بیان کرده و اظهار داشت: توجه به بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط و تولیدات داخلی در منطقه می تواند نقش بسزایی در اشتغال زایی ایفا کند. همچنین شرکت توسعه و سرمایه گذاری اروند چندین واحد را هدف گذاری کرده که تا کنون ۴ واحد به سمت فعال سازی حرکت کرده اند.
مدیرعامل شرکت توسعه و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند تصریح کرد: میزان سرمایه گذاری شرکت توسعه و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند برای راه اندازی مجدد ۴ واحد مذکور ۱۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که محصولات تولیدی این واحد های صنعتی احیا شده شامل کربورسیلیسیم، آلومینیم، محصولات سلولزی، قیر و تولید سازه های فلزی می باشد.
رضایی در پایان با تاکید بر ظرفیت های تولیدی در منطقه آزاد اروند و برنامه ریزی برای ایجاد اشتغالزایی در سال رونق تولید گفت: میزان اشتغال زایی به وجود آمده با احیای مجدد این واحدهای صنعتی ۱۸۶ نفر اعلام شده است.
نظر شما