۱۵ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
قانون رتبه‌بندی معلمان بر اساس عدالت اجرا نشد
نماینده مردم همدان در مجلس:

قانون رتبه‌بندی معلمان بر اساس عدالت اجرا نشد

حاجی بابائی، نماینده مردم همدان در مجلس گفت: با وجود پیش‌بینی اعتبارات، بارها و بارها قانون رتبه‌بندی معلمان بر اساس عدالت اجرا نشد.

به گزارش بازار، حمیدرضا حاجی بابائی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ فرودین) مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رتبه‌بندی معلمان در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و در برنامه ششم به عنوان یک اصل مورد اشاره قرار گرفته است، همچنین این موضوع به عنوان بزرگترین افتخار مجلس شورای اسلامی در حوزه آموزش و پرورش به ثبت رسیده است و برای اولین بار پس از پیگیری‌های مختلف در طول سال‌ها و بر اساس اسناد بالادستی به تصویب رسید و این موضوع مطالبات معلمان را تا حدود زیادی پاسخ داد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: از سال ۱۴۰۰ که رتبه‌بندی تبدیل به یک قانون شد قرار بود در ۶ ماهه دوم شکل اجرایی به خود بگیرد و ۱۲ هزار میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۰ برای ۶ ماهه آن گذاشته شد اما نه آیین‌نامه تدوین شد، نه رتبه‌بندی اجرا شد و نه کار خاصی انجام شد و این بار به سال ۱۴۰۱ منتقل شد و در بودجه ۱۴۰۱، دولت ۲۵ هزار میلیارد تومان برای نظام رتبه‌بندی قرار داد اما ما در مجلس تأکید کردیم که این کافی نیست و ۱۳ هزار میلیارد تومان به آن اضافه کردیم و این رقم به ۳۸ هزار میلیارد تومان رسید و این رقم می‌توانست مشکل فرهنگیان را در آن زمان حل کند اما مشکل اینجاست که ۱۲ هزار میلیارد تومان ۶ ماهه ۱۴۰۰ رها شده بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در واقع با احتساب ۱۲ هزار میلیارد تومان ۱۴۰۰، ۵۰ همت برای نظام رتبه‌بندی معلمان وجود داشت نه ۳۸ همت و ما باید با ۵۰ همت ۱۸ ماهه را حل می‌کردیم نه با ۳۸ همت و در طول سال ۱۴۰۱ بارها و بارها معلمان را با عملکردها ناراحت و عصبی کردیم، یک بار گفته شد این قانون شامل مهرآفرین نمی‌شود در حالی که مهرآفرین تنها صد هزار نفر می‌شدند، یک بار بحث آزمون مطرح شد. چرا معلمی که ۱۶ سال سابقه کار دارد باید آزمون دهد در حالی که مبلغ کمی می‌خواهد به حقوق او اضافه شود و در این موضوع مجلس یک بار دیگر قدرتمندانه ورود کرد و در ترمیم حقوق‌ها اعلام کرد باید به مهرآفرینان نیز مانند بقیه پرداخت شود.

وی ادامه داد: در ادامه گفتم چون مجلس مصوب کرده است مهرآفرینان را چون از اول مهرماه ۱۴۰۱ تصویب کرده است، ما از این تاریخ پرداخت می‌کنیم، پس یک سال از این حقوق را حذف کردند سپس ما به دیوان محاسبات ارجاع دادیم و دیوان محاسبات رسما نامه‌ای زد و اعلام کرد که منظور مجلس از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ است و ما یک سال دائم درگیر نظام رتبه‌بندی بودیم. همچنین آنچه در مدارس نیز اجرا شد قابل قبول نیست و عدالت اجرا نشده است و معلمی با ۳۰ سال سابقه به حق خود نرسیده است.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود خطاب به نمایندگان گفت: امروز هر کسی بابت ضعف در اجرای رتبه‌بندی دلیلی می‌آورد اما اینکه چرا در ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۱ حقوق معلم اینگونه آن هم ناقص پرداخت شده است، جای سوال است و بیشترین فشارها بر معلم وارد شده است و این قابل قبول نیست.

کد خبر: ۲۱۴٬۱۳۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 4
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • ناشناس IR ۱۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
      0 0
      از عملکرد خودتون شکایت دارید بدون برنامه عمل کردن و توجه نکردن به سند بنیاد نتیجه اش این شد یک عده رتبه بندی و حق مدیریت یک عده رتبه بندی و اضافه کار یک عده رتبه بندی ناقص و عده ای فقط نگاه
    • مختار IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
      0 0
      بنده 30 سال خدمت شاغل با کارشناسی ارشد رزمنده رتبه 2شدم همکار با کارشناسی سد رتبه 3 یا 4 این شد عدالت همه مدارک در سییتم اموزش وپرورش است دیگر
    • IR ۲۰:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
      0 0
      برای رتبه بندی نیاز به اینهمه هزینه نداشت همه در سیستم آموزش و پرورش است دیگرکسی هم اعتراض نمی کرد این شد عدالت عدالت
    • مربی شنای معلم IR ۰۱:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۶
      0 0
      معلما یه روزی برای گذران زندگی نیاز به شغل دوم داشتن حالا دیگه معلمی شغل دوم مردم شده. مثلا زیاد میبینم مغازه دار معلم، خیاط معلم، راننده تاکسی معلم حتی ناخنکار معلم. داریم کجا میریم با این اوصاع؟؟؟