به گزارش بازار، سرهنگ علیمحمد رجبی، گفت: در حال حاضر پیام و پیامکهایی مبنی بر واریز سود سهام عدالت توسط کلاهبرداران سایبری در حال ارسال به شهروندان است که از سوی مراجع رسمی کشور تایید نشده است.
وی افزود: طبق اخبار منتشر شده سود سهام عدالت در اواخر اسفند ماه سال گذشته به حساب دارندگان سهام عدالت واریز شد و هیچ گونه پرداخت وجه اضافی از سوی شرکتهای مربوطه به مبلغ ۵ میلیون تومان مورد تایید نیست.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا به سابقه کلاهبرداری از شهروندان با عنوان سود سهام عدالت در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری با ارسال پیامک یا پیامهایی از طریق شبکههای اجتماعی تحت عنوان ثبت نام برای دریافت سود ۵ میلیون تومانی سهام عدالت یا ثبت نام جاماندگان سهام عدالت شهروندان را به صفحات فیشینگ هدایت کنند و آنها را به دام بیاندازند.
سرهنگ رجبی به شهروندان تاکید کرد: برای دریافت سود سهام عدالت نیاز به هیچ گونه پرداخت وجهی نیست و این سود با توجه به اعلام مراجع رسمی در زمان مقرر به حسابهایی که قبلتر توسط افراد اعلام شده واریز خواهد شد.
وی گفت: شهروندان بههیچعنوان به پیامکها و تماسهای تلفنی که در آن از مردم درخواست اطلاعات شخصی جهت واریز سود سهام عدالت ۵ میلیون تومانی میشود توجه نداشته باشند و هرگونه اطلاع و اخبار را تنها از طریق سایتهای معتبر و رسانههای جمعی پیگیری کنند.
این مقام انتظامی افزود: برای پیگیری موارد مربوط به سهام عدالت خود به سامانه الکترونیکی سهام عدالت به آدرس https://samanese.ir و یا به سامانه جامع اطلاعات مشتریان به آدرس https://www.sejam.ir مراجعه کنند.
سرهنگ رجبی گفت: وبسایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزشهای سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آنها میتوانند راهنماییهای لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز نیز میتوانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریتهای سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ بهصورت شبانهروزی با همکاران ما در میان بگذارند.
نظر شما