به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، عبدالهاشم حسن نیا گفت: این میزان بار با چهار میلیون و ۶۰۰ هزار سفر منتقل شده است که با احتساب یک سر سفر خالی، بیش از ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار سفر جادهای در کشور انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: بیش از ۱۶۰ هزار کامیون در دو ماه گذشته با حضور در بنادر و بخصوص بندر امام خمینی، نقش اساسی در جابجایی کالاهای اساسی به نقاط مختلف کشور داشتند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۹۰ درصد حمل و نقل بار و مسافر کشور توسط ناوگان جادهای حمل میشود و یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در این بخش مشغول به کار هستند، گفت: سالانه ۴۵۰ میلیون تن بار در کشور توسط ۳۴۰ هزار کامیون و ۲۵۰ میلیون تن دیگر توسط وانت بارها در مسافتهای کوتاهتر در کشور جابجا میشود.
حسن نیا با رد مشکل کمبود کامیون در کشور، افزود: ممکن است در برخی نقاط، کاستیهایی وجود داشته باشد، اما این میزان با توجه به جابجایی ۳۰ میلیون بار در سال بسیار اندک است و در صورتیکه صاحبان بار از جمله نقاط تولید و توزیع بار با ادارات کل راهداری استانها و پایانههای بار هماهنگی لازم را داشته باشند، به تناسب نوع بار و حجم آن، بخشی از ۳۴۰ هزار کامیون موجود در کشور به استانها و مبادی بارگیری اعزام میشوند.
وی افزایش سرعت سفرهای باری بخصوص در پایانههای بار و پایانههای مرزی کشور را جزو اولویتهای سازمان راهداری برای کاهش هزینههای ناشی از خواب کامیونها دانست و افزود: جا دارد از همکاری همه صاحبان بار و رانندگان و کامیون داران که با توجه به شیوع بیماری کرونا و مخاطرات ناشی از آن، اجازه ندادند خللی در کار حمل و نقل بار و بخصوص کالاهای اساسی در بنادر کشور بوجود آید تجلیل کنیم.
نظر شما